postgresQl
Üdv mindenkinek!
A HM-et akartam felraknak, most vettem meg.
Viszont nem nagyon akar sikerülni.
Letöltöttem a programot, fel is telepítettem, akkor kiírta hogy postgres-kell neki.
Leszedtem azt is, feltelepítettem, de nem jó valami.
A következő hibaüzenet jelenik meg mikor a HM-et indítom.
The following error occurred when trying to open the darabase: FATAL: 28P01: password authentication failed for user "postgres"
itt az OK-re kattintva egy kék ablak ( database control panel ) ugrik elő.
Itt 4 adatot kell megadni:
Server Name: 127.0.0.1 Post Number: 5432
Login name: postgres Password: postgrespass
A connect gombra kattinva egy nagyon hosszú hibaüzenet jelenik meg.
... password authentication failed for user "postgres" ...
Innen nem tudok tovább jutni.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Mi lehet a para ha egyik ongame teremben se jelenik meg a HUD, de más termekben igen?
Üdv mindenkinek!
A HM-et akartam felraknak, most vettem meg.
Viszont nem nagyon akar sikerülni.
Letöltöttem a programot, fel is telepítettem, akkor kiírta hogy postgres-kell neki.
Leszedtem azt is, feltelepítettem, de nem jó valami.
A következő hibaüzenet jelenik meg mikor a HM-et indítom.
The following error occurred when trying to open the darabase: FATAL: 28P01: password authentication failed for user "postgres"
itt az OK-re kattintva egy kék ablak ( database control panel ) ugrik elő.
Itt 4 adatot kell megadni:
Server Name: 127.0.0.1 Post Number: 5432
Login name: postgres Password: postgrespass
A connect gombra kattinva egy nagyon hosszú hibaüzenet jelenik meg.
... password authentication failed for user "postgres" ...
Innen nem tudok tovább jutni.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Ok köszi a segítséget!Holnap ismét megpróbálom, ma már belefáradtam.
Ongame 5 max. Nem minden játékost ír ki a hud, kettőt-hármat, mikor hogy. Mit lehet csinálni?
Ongame 5 max. Nem minden játékost ír ki a hud, kettőt-hármat, mikor hogy. Mit lehet csinálni?
Sziasztok!
A napokban tettem fel a HM-et és most a 15 napos próbaverziót próbálom. Az lenne a kérdésem, hogy amikor MMT játszok, minden egyes átültetés után újra rá kell keresnem a Table Finderrel az asztalra, ezt nem lehet kiiktatni? A másik amit nem értek, hogy sokszor játszom ugyanazokkal az ellenfelekkel, de a lejátszott handek mindig nullárol indulnak és nem veszi figyelembe a korábban lejátszott partik alapján a statokat. Nem lehet valahogy beállítani, hogy a játékosról az addig játszott handeket is beimportálja, mert úgy már az elején képet lehetne kapni az ellenfélről?
Válaszokat előre is köszi!
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy ha meglesz az elegendő pont és én a hm-t kérem. Akkor a pro edition-t kapom? Valamint megkapom e hozzá a kiegészítő porgramokat?(sng wizard) gondolom nem de azért megkérdezem:D
Szerintem:
-Igen
-Nem
Valaki tudna egy linket adni ahonnan letudok tölteni régebbi verziókat.
(pl. 1.11.05a, vagy b ...)
köszi
köszi szépen