sziasztok!
letöltöttem a HM trial verziót és kéri, hogy regisztráljam magam
name:
organization:
Serial number:
itt milyen serial numbert kell beírni?
Sziasztok!
Őszinte választ szeretnék egy pár kérdésre:
Kicsit csalni szeretnénk a haverommal és a HM-et felesbe megvenni. Ezt ugye úgy oldanánk meg, hogy a 2 gépre telepíthető korlátot az ő és az én gépemen használnánk ki. DE!
[LIST=1]
[*]Lesz-e ezzel bármilyen problémánk? Pl: ő is használja, én is használom egyszerre, egy időben, kapcsolódik ez a HM valahova online, ahol letilthatnak minket?
[*]Miért nem lehet 1 kóddal 2 gépre telepíteni?
[*]Mindig adnak 2 kódot a HM-hez automatikusan, vagy kell valamit tennünk érte?
[*]Más is csinálta már ezt meg sikeresen?[/LIST]Persze az egész arra menne ki, hogy ha megvettük, akkor ki tudjunk termelni majd 1-1 saját árát a jövőben, de az elején 50$ sok az nl4es bankrollunk mellé alapkiadásnak. (kijátszani nem tudjuk, mert mikrón nem jönne ki WH oldalon határidőig, a többire meg már regeltünk)
Köszönjük előre is a válaszokat!
Hali!
A HM-hez csak egy kódot kaptok de telepítésnél meg kell jelölni, h melyik PC amire telepíted. Tehát felfog ajánlani egy lehetőséget: PC1 or PC2. Szerintem semmi gond nem lenne megoldással csak beszéljétek meg ki lesz a PC1 illetve 2.
Hali!
A HM-hez csak egy kódot kaptok de telepítésnél meg kell jelölni, h melyik PC amire telepíted. Tehát felfog ajánlani egy lehetőséget: PC1 or PC2. Szerintem semmi gond nem lenne megoldással csak beszéljétek meg ki lesz a PC1 illetve 2.
Vmi gáz van az adatbázisommal, a következő hibaüzenetet kapom indításkor:"The database structure has been updated in this new version. You will need to create a new database."
Ezután pedig: " The following error occured: Fatal: 3d000: database 'holdemmmanager' does not exist.
Nem most frissítettem a HM-et, már pár napja gond nélkül működik ez a verzió.Valaki tapasztalt esetleg hasonlót?
Vmi gáz van az adatbázisommal, a következő hibaüzenetet kapom indításkor:"The database structure has been updated in this new version. You will need to create a new database."
Ezután pedig: " The following error occured: Fatal: 3d000: database 'holdemmmanager' does not exist.
Nem most frissítettem a HM-et, már pár napja gond nélkül működik ez a verzió.Valaki tapasztalt esetleg hasonlót?
File/backup menüpontot nem érem el, mivel nem indul a db.
Hát akkoe passz!reinstal?:-S
Az lesz, csak az ongames hh-im archiválása nemlétező vinyóra volt állítva, azért kellemetlen.:(
Az lesz, csak az ongames hh-im archiválása nemlétező vinyóra volt állítva, azért kellemetlen.:(