Hali!
Tudnál-e segíteni abban, hogy amikor egy showdown után megjeleníti a boardot illetve a játékosok handjeit, azt hogyan lehetne beállítani? A statokat én is az általad leírt módon állítottam be, 10 max-on, és a statok utána 6max-on a helyükre is kerülnek, de a showdown utáni lapokat a 10max-nak megfelelően mutatja.
Előre is köszi
Olyan volt már vkinek hogy játék közben lenulázza az ellenfél HUD-át aztán két kör múlva meg visszaállítja? Általában akkor csinálja ha új player csatlakozik az asztalhoz
voltvolt, de nekem mindig visszaáll normálisra. de tény h zavaró
voltvolt, de nekem mindig visszaáll normálisra. de tény h zavaró
Bosson lehetséges, h megnyitok egy asztalt, mint néző és csak "mentem az asztal statjait"? És ha igen, akkor kell ehhez vmi spec beállítás?
Köszi előre!
Üdv,
hogy tudok beállítani külön hud-ot a sng-hez? mindig az mtt-hez készített hud jelenik meg, és nem tudom hogy/hol kell átállítani.
Üdv,
hogy tudok beállítani külön hud-ot a sng-hez? mindig az mtt-hez készített hud jelenik meg, és nem tudom hogy/hol kell átállítani.
Hud options->Player Preferences->Use for-ba
itt azt tudod beállítani h milyen asztaltípusra használja az adott hudot.
olyanról nem tudok h játéktípus szerint válogat.
ki van a hócipőm! leszedtem az 1.11.06c verziót mert az már vágja a mulientr és Hgames-es dolgokat. cserébe nincs rush hudom és a table manager nem is frissült! kérdeztem már korábban mit lehetne vele tenni, de használható infó eddig nem jött. ma megpróbáltam visszatenni a régit de azt már nem is telepíti. hiába nyomok rá akkor is az 1.11.06c töltődik. valakinek valami ötlete?
előre is köszi!
ki van a hócipőm! leszedtem az 1.11.06c verziót mert az már vágja a mulientr és Hgames-es dolgokat. cserébe nincs rush hudom és a table manager nem is frissült! kérdeztem már korábban mit lehetne vele tenni, de használható infó eddig nem jött. ma megpróbáltam visszatenni a régit de azt már nem is telepíti. hiába nyomok rá akkor is az 1.11.06c töltődik. valakinek valami ötlete?
előre is köszi!