Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

Joc
Válasz aoo17 kommentjére
2011. ápr. 1. 14:18

Hali!

Tudnál-e segíteni abban, hogy amikor egy showdown után megjeleníti a boardot illetve a játékosok handjeit, azt hogyan lehetne beállítani? A statokat én is az általad leírt módon állítottam be, 10 max-on, és a statok utána 6max-on a helyükre is kerülnek, de a showdown utáni lapokat a 10max-nak megfelelően mutatja.

Előre is köszi

Amikor kirakja, egérrel odébb lehet húzgálni ahova szeretnéd, ha jól emlékszem jobb egérgombbal kell.

inci21
Válasz Joc kommentjére
2011. ápr. 1. 15:02

Olyan volt már vkinek hogy játék közben lenulázza az ellenfél HUD-át aztán két kör múlva meg visszaállítja? Általában akkor csinálja ha új player csatlakozik az asztalhoz

tob1n
Válasz inci21 kommentjére
2011. ápr. 1. 15:08

voltvolt, de nekem mindig visszaáll normálisra. de tény h zavaró

inci21
Válasz tob1n kommentjére
2011. ápr. 1. 15:14

voltvolt, de nekem mindig visszaáll normálisra. de tény h zavaró

És nincs erre vmi megoldás?

Zoliii
Válasz inci21 kommentjére
2011. ápr. 2. 2:02

Bosson lehetséges, h megnyitok egy asztalt, mint néző és csak "mentem az asztal statjait"? És ha igen, akkor kell ehhez vmi spec beállítás?

Köszi előre!

Defcom
Válasz Zoliii kommentjére
2011. ápr. 2. 9:47

Üdv,

hogy tudok beállítani külön hud-ot a sng-hez? mindig az mtt-hez készített hud jelenik meg, és nem tudom hogy/hol kell átállítani.

Heyman
Válasz Defcom kommentjére
2011. ápr. 2. 10:01

Üdv,

hogy tudok beállítani külön hud-ot a sng-hez? mindig az mtt-hez készített hud jelenik meg, és nem tudom hogy/hol kell átállítani.

Hud options->Player Preferences->Use for-ba
itt azt tudod beállítani h milyen asztaltípusra használja az adott hudot.
olyanról nem tudok h játéktípus szerint válogat.

Defcom
Válasz Heyman kommentjére
2011. ápr. 2. 10:33

Hud options->Player Preferences->Use for-ba
itt azt tudod beállítani h milyen asztaltípusra használja az adott hudot.
olyanról nem tudok h játéktípus szerint válogat.

az mtt-s, és a sng-s hudnál is a turney (9,6,hu) van beállítva. sng-nél beállítom a site-ot ps-re hátha segít.

kösz a választ

Johnny Diablo
Válasz Defcom kommentjére
2011. ápr. 2. 15:39

ki van a hócipőm! leszedtem az 1.11.06c verziót mert az már vágja a mulientr és Hgames-es dolgokat. cserébe nincs rush hudom és a table manager nem is frissült! kérdeztem már korábban mit lehetne vele tenni, de használható infó eddig nem jött. ma megpróbáltam visszatenni a régit de azt már nem is telepíti. hiába nyomok rá akkor is az 1.11.06c töltődik. valakinek valami ötlete?
előre is köszi!

BT86
Válasz Johnny Diablo kommentjére
2011. ápr. 2. 16:58

ki van a hócipőm! leszedtem az 1.11.06c verziót mert az már vágja a mulientr és Hgames-es dolgokat. cserébe nincs rush hudom és a table manager nem is frissült! kérdeztem már korábban mit lehetne vele tenni, de használható infó eddig nem jött. ma megpróbáltam visszatenni a régit de azt már nem is telepíti. hiába nyomok rá akkor is az 1.11.06c töltődik. valakinek valami ötlete?
előre is köszi!

A régivel sem járnál jól, nekem néhány napja elkezdett szarakodni.
Egy ideig másik gépen játszottam, azon frissítettem .06c-re... volt vele pár probléma. Pár napja a visszajöttem az albérletbe, és az olvasottak illetve a tapasztaltak miatt inkább nem frissítettem. Gondoltam hátha rövidesen lesz egy értelmes verzió, amivel már nincsenek problémák, a régi úgyis jól működött...
Az 1.11.06a van fent ezen(multi entry-t már tudja, igazából rendben volt ez a verzió), de az elmúlt pár napban valamiért normál versenyeken is előfordul, hogy meghal a hud (a verseny elején még asszem mindig jó volt,legalább pár leosztásig,és volt amikor elég sokáig). Importál mindent, ha replayerben nézem friss statokat látok, de kiírni nem képes az asztalra...
Viszont rush-on meg jó.
Hihetetlen ez a hm...
Szerintem az lesz a legjobb, ha megvárunk vmi új frissítést... :(

Élő ügyfélszolgálat