Ebben kérném a segítségeteket:
Ebben kérném a segítségeteket:
ezt annyira én se vágtam, meg nem is érdekelt :) de mindegy, ha változtatni akarsz rajt, akkor bármikor tudsz.
Sziasztok!
szeretném megkérdezi, hogy a HM-el van-e valakinek hasonló jellegű problémája? Szóval az a lényeg, hogy néha játék közben mint ha egy kis időre kb 30 másodperce lefagyasztaná a gépet. Biztos , hogy a Hm csinálja mert ha bezárom utána egyből folyik tovább a játék. Elég kellemetlen érzés látni amikor nuttod van és rád tolják, közbe meg befagy. Vagy esetleg más program zavarhatja be a Hm-et? Várom válaszaitokat
skypra\msnre nagyon beteg egy gyengébb gépen.
De alapból is az én gépem is weakebb és nálam is lassú. Az egész gép függő,na meg database size. Hugom gépén mint a villám.
skypra\msnre nagyon beteg egy gyengébb gépen.
De alapból is az én gépem is weakebb és nálam is lassú. Az egész gép függő,na meg database size. Hugom gépén mint a villám.
Nekem nem hiszem, hogy a géppel van baj. Intel Core 2 duo+4 gb RAM. Valami más lehet a baj szerintem
így igen. érdekes. nem tudom ,akkor skype se kéne,hogy gond legyen.
paaaassz...sry.
Sziasztok a proktól kérdezném az ongamet kezeli-e már teljesen a HM, HUD-al együtt mert ez még az elején nem ment ha jól olvastam.
THy
Prima/Ladbrokes
Engem az érdekelne, hogy a HUD tudja-e kezelni a fenti termek miniview asztalait, vagy mindig át kell rendezgetni, hogy minden jó helyen legyen?