Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

titcar
Válasz medgypeti kommentjére
2008. márc. 31. 4:42

hülye kérdés: a PT2nél jobb ez a cucc?
méghülyébb: és a PT3nál vajon? :D

jól vágtam hogy egy kis regedit babrálással ingyen lehet bővíteni? :P

a hudról valami printscreent tudnátok betenni működés közben?
everesten normálisan megy a hud (elsősorban az elforduló asztalok miatt kérdezem) ?

sariboxer
Válasz titcar kommentjére
2008. márc. 31. 8:09

na, en akkora lamer vagyok, hogy a supportjuk e-mail cimet sem talalom, azt tudja valaki?

vagy azt, hogy B2B-t mikor fogja tamogatni?

Zoli
Válasz titcar kommentjére
2008. márc. 31. 10:28

a PT2nél jobb ez a cucc?

Simán. :) Olvass vissza itt.

zregg
Válasz odu kommentjére
2008. márc. 31. 10:29

PT vs HM kompatibilitás

Bocs ha már lehangzott a kérdés...

Meg lehet etetni a Poker Tracker adatbázisát a HM-el, azaz lehet e importálni a korábbi PT2-s adatokat a HM-be?

köszi:

zregg

medgypeti
Válasz sariboxer kommentjére
2008. márc. 31. 10:55

na, en akkora lamer vagyok, hogy a supportjuk e-mail cimet sem talalom, azt tudja valaki?

vagy azt, hogy B2B-t mikor fogja tamogatni?

Én sem találtam, ezért 2+2-n írtam üzenetet a fejlesztőnek.2 órán belül segített! rvg72-nek írj!

Zoli
2008. márc. 31. 12:20

Littlemage: Köszi a videót. :)

Közben rájöttem arra , hogy a hand history-t jobb egér gomb "Copy Select Hand Historry..." választással ki lehet pecázni. Jegyzettömb sem kell, közvetlenül beilleszthető a netes converter program vágólapjára. A fizetős változat már nem a kriksz-kraksz formátumot használja.

Talált már valaki olyan összesítő statot mint a PT-ben a more details című?

Littlemage
Válasz Zoli kommentjére
2008. márc. 31. 13:07

Szívesen :)

Ja igen, ha már a vágólapon van, onnan bárhova bemillesztheted, csak szemléltetésképp a jegyzettömb jutott eszembe. Nah, az tök jó, hogy van már rendes HH.

Egy biztos tuti megoldás van a mora detail fül hasonlóságra, az, hogy ha kiválasztod a neked kellő statokat, s azokat kijelezteted. sztem itt még több van, mint a PT more details fülben. Aztán hogy ezt valamilyen összeszedettebb formában elő lehet-e varázsolni belőle, azt nem tudom, majd nézelődök.

Littlemage
Válasz zregg kommentjére
2008. márc. 31. 13:12

Bocs ha már lehangzott a kérdés...

Meg lehet etetni a Poker Tracker adatbázisát a HM-el, azaz lehet e importálni a korábbi PT2-s adatokat a HM-be?

köszi:

zregg

hát hogy közvetlenül átimportálni átlehet-e azt nem tudom, én egyszer próbáltam, hogy a pt-s adatbázis legyen a default, nem engedte, de ez lehet a free verzio miatt volt. szerintem ez amolyan alapkövetelménynek kell hogy legyen.

Viszont ha jól tudom a PT el tudja menteni a HH-at külön is, s gondolom abból már be lehet importálni a HM-be is.

ezek ötletek, feltevések.

medgypeti
Válasz Littlemage kommentjére
2008. márc. 31. 13:23

hát hogy közvetlenül átimportálni átlehet-e azt nem tudom, én egyszer próbáltam, hogy a pt-s adatbázis legyen a default, nem engedte, de ez lehet a free verzio miatt volt. szerintem ez amolyan alapkövetelménynek kell hogy legyen.

Viszont ha jól tudom a PT el tudja menteni a HH-at külön is, s gondolom abból már be lehet importálni a HM-be is.

ezek ötletek, feltevések.

Popup configurationnél beállítottam a nekem kellő statokat kb.7-8, amikor fontosabbak.Ezeket hogy tudom kiírattatni vele?

Littlemage
2008. márc. 31. 14:42

HUD részéről van szó? Hát ha rákattintasz az asztalon a statra, akkor jelenik meg egy külön felugró ablakban.

Élő ügyfélszolgálat