hülye kérdés: a PT2nél jobb ez a cucc?
méghülyébb: és a PT3nál vajon? :D
jól vágtam hogy egy kis regedit babrálással ingyen lehet bővíteni? :P
a hudról valami printscreent tudnátok betenni működés közben?
everesten normálisan megy a hud (elsősorban az elforduló asztalok miatt kérdezem) ?
na, en akkora lamer vagyok, hogy a supportjuk e-mail cimet sem talalom, azt tudja valaki?
vagy azt, hogy B2B-t mikor fogja tamogatni?
a PT2nél jobb ez a cucc?
PT vs HM kompatibilitás
Bocs ha már lehangzott a kérdés...
Meg lehet etetni a Poker Tracker adatbázisát a HM-el, azaz lehet e importálni a korábbi PT2-s adatokat a HM-be?
köszi:
zregg
na, en akkora lamer vagyok, hogy a supportjuk e-mail cimet sem talalom, azt tudja valaki?
vagy azt, hogy B2B-t mikor fogja tamogatni?
Littlemage: Köszi a videót. :)
Közben rájöttem arra , hogy a hand history-t jobb egér gomb "Copy Select Hand Historry..." választással ki lehet pecázni. Jegyzettömb sem kell, közvetlenül beilleszthető a netes converter program vágólapjára. A fizetős változat már nem a kriksz-kraksz formátumot használja.
Talált már valaki olyan összesítő statot mint a PT-ben a more details című?
Szívesen :)
Ja igen, ha már a vágólapon van, onnan bárhova bemillesztheted, csak szemléltetésképp a jegyzettömb jutott eszembe. Nah, az tök jó, hogy van már rendes HH.
Egy biztos tuti megoldás van a mora detail fül hasonlóságra, az, hogy ha kiválasztod a neked kellő statokat, s azokat kijelezteted. sztem itt még több van, mint a PT more details fülben. Aztán hogy ezt valamilyen összeszedettebb formában elő lehet-e varázsolni belőle, azt nem tudom, majd nézelődök.
Bocs ha már lehangzott a kérdés...
Meg lehet etetni a Poker Tracker adatbázisát a HM-el, azaz lehet e importálni a korábbi PT2-s adatokat a HM-be?
köszi:
zregg
hát hogy közvetlenül átimportálni átlehet-e azt nem tudom, én egyszer próbáltam, hogy a pt-s adatbázis legyen a default, nem engedte, de ez lehet a free verzio miatt volt. szerintem ez amolyan alapkövetelménynek kell hogy legyen.
Viszont ha jól tudom a PT el tudja menteni a HH-at külön is, s gondolom abból már be lehet importálni a HM-be is.
ezek ötletek, feltevések.
HUD részéről van szó? Hát ha rákattintasz az asztalon a statra, akkor jelenik meg egy külön felugró ablakban.