Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

bravesoul
Válasz Terrorka kommentjére
2008. aug. 21. 23:19

A holdem managerbe hol látom azt hogy pl AA -val hányíszor jácottam összesen és ebből mennyit nyertem? egy ilyen összesítő táblázat kéne nekem.

Cash game fül, 1. ablak

Report name -> Hole cards ;)

Terrorka
Válasz bravesoul kommentjére
2008. aug. 21. 23:23

Megvan, köcce.

nando42
2008. aug. 21. 23:29

A holdem managerbe hol látom azt hogy pl AA -val hányíszor jácottam összesen és ebből mennyit nyertem? egy ilyen összesítő táblázat kéne nekem.

cash game / reports / hole cards

Gandalf80
Válasz bravesoul kommentjére
2008. aug. 22. 0:27

Üdv!

Nagyjából már nálam is működik a program. Két dolgot viszont még nem sikerült beállítani! Megjegyzés: BOSS-os teremben játszom.
1. HUD-ot hogyan kell beállítani, hogy működjön???
2. Omaha partikat nem tudom beimportálni? Vagy valahol be kellene pipálni az omahát is?

Előre is köszi! Ha van link, akkor szúrjátok be légyszi!

Kellemes napot!

bravesoul
Válasz Gandalf80 kommentjére
2008. aug. 22. 0:36

Üdv!

Nagyjából már nálam is működik a program. Két dolgot viszont még nem sikerült beállítani! Megjegyzés: BOSS-os teremben játszom.
2. Omaha partikat nem tudom beimportálni? Vagy valahol be kellene pipálni az omahát is?

Kellemes napot!

2.

HOLDEM Manager.

;)

Littlemage
2008. aug. 22. 1:12

a reports/holecards-nál meg tudod nézni, de összefoglaló nincs, csak az összes party+ az, hogy összességében mit produkált ez hand. aztán lehet, hogy ilyen-olyan szűrőkkel/beállításokkal még lehet finomítani....

Littlemage
2008. aug. 22. 1:15

Üdv!

Kellemes napot!

1. olvass vissza picit, le van írva részletesen. hh converter kell a bosshoz.
2. omahat nem tud kezelni.

Gandalf80
Válasz Littlemage kommentjére
2008. aug. 22. 1:32

Szia!

Mint írtam a partikat betölti és ki is elemzi. Viszont ezek szerint én félretájékozódtam?! Úgy tudodm, hogy a programnak ez a HUD része azt jelenti, hogyha játszom, akkor az asztalon adatokat látok az ellenfelekről vagy ebben tévedek? Rosszul olvastam valamit? Ha igen, akkor bocs. Ha nem, akkor ez érdekelne: Hogyan kell beállítani?

Azóta van mégegy kérdésem. Szeretném az oldalon keresztül pontokért megszerezni a programot, de nem tudom, hol kell megnézni azt a "Holdem Manager reference number"-t?

Üdv

Littlemage
2008. aug. 22. 1:59

a hudot el kell inditani a hud options6 relaunch hud-nál, vagy be kell állítani, hogy start with auto import.
bossnál a table managernek meg kell mutatni az asztalt (table finderrel).

mint írtam, kicsit előrébb részletesen le van írva a hud hasznalata bossos termekhez ;)

vinczesz
2008. aug. 22. 11:37

nem tudom, hol kell megnézni azt a "Holdem Manager reference number"-t?

Az újabb verziókban már nincs referencia szám. Szóval ezt nem kell elküldened, csak a többi felsorolt infót.

Élő ügyfélszolgálat