A holdem managerbe hol látom azt hogy pl AA -val hányíszor jácottam összesen és ebből mennyit nyertem? egy ilyen összesítő táblázat kéne nekem.
Megvan, köcce.
A holdem managerbe hol látom azt hogy pl AA -val hányíszor jácottam összesen és ebből mennyit nyertem? egy ilyen összesítő táblázat kéne nekem.
Üdv!
Nagyjából már nálam is működik a program. Két dolgot viszont még nem sikerült beállítani! Megjegyzés: BOSS-os teremben játszom.
1. HUD-ot hogyan kell beállítani, hogy működjön???
2. Omaha partikat nem tudom beimportálni? Vagy valahol be kellene pipálni az omahát is?
Előre is köszi! Ha van link, akkor szúrjátok be légyszi!
Kellemes napot!
Üdv!
Nagyjából már nálam is működik a program. Két dolgot viszont még nem sikerült beállítani! Megjegyzés: BOSS-os teremben játszom.
2. Omaha partikat nem tudom beimportálni? Vagy valahol be kellene pipálni az omahát is?
Kellemes napot!
a reports/holecards-nál meg tudod nézni, de összefoglaló nincs, csak az összes party+ az, hogy összességében mit produkált ez hand. aztán lehet, hogy ilyen-olyan szűrőkkel/beállításokkal még lehet finomítani....
Üdv!
Kellemes napot!
Szia!
Mint írtam a partikat betölti és ki is elemzi. Viszont ezek szerint én félretájékozódtam?! Úgy tudodm, hogy a programnak ez a HUD része azt jelenti, hogyha játszom, akkor az asztalon adatokat látok az ellenfelekről vagy ebben tévedek? Rosszul olvastam valamit? Ha igen, akkor bocs. Ha nem, akkor ez érdekelne: Hogyan kell beállítani?
Azóta van mégegy kérdésem. Szeretném az oldalon keresztül pontokért megszerezni a programot, de nem tudom, hol kell megnézni azt a "Holdem Manager reference number"-t?
Üdv
a hudot el kell inditani a hud options6 relaunch hud-nál, vagy be kell állítani, hogy start with auto import.
bossnál a table managernek meg kell mutatni az asztalt (table finderrel).
mint írtam, kicsit előrébb részletesen le van írva a hud hasznalata bossos termekhez ;)
nem tudom, hol kell megnézni azt a "Holdem Manager reference number"-t?