Sziasztok,egy kis segitség kellene.
Bosson játszok,ujra le kellett töltenem termet.
Ha elinditom a HM-et látja az asztalokat,viszont se nem importálja a handeket se a HUD nem ugrik fel.
Table Manager-Table-Table findernél pedig nem látja az asztalt.
Ezt irja ki:
"I can not findy any unattatached hands.Please wait until the Manager has imported some
És nem történik semmi.
Valaki pls!
Elöre is köszönöm
Hand history elérési útvonal meg van adva?
Ugy tudom a Bossnál automatikusan megcsinálja ,eddig nem volt gondom vele,sztem igen.
Ránézhetnél majd ha van 2perced,MSn-n vagyok.
Elöre is köszi
Ha új terembe mentél akkor szerintem a hm-be nincs beállítva az elérési útvonal.
Options---> Configure auto import folders----> itt nyomj egy Auto detectet
(ha ezzel sem jön helyre akkor már csak este tudok segíteni)
Nevetséges ez a HM hogy számolja az sng EV-t. Játszok egy $10.80-as versenyt, kiesek, HM szerint az EV -$13.07!! Ezt magyarázza már meg valaki. Néztem egy másikat is, ami egy bubble szituáció volt, preflop all in 60/40 az én javamra. Flopon top pár nekem, kb 94% esélyem volt nyerni, de runner runner flöss ellen kiestem. Az EV itt is lefelé megy HM-ben.
Így is nagyon EV alatt vagyok, mi lenne ha még rendesen mutatná...
Nevetséges ez a HM hogy számolja az sng EV-t. Játszok egy $10.80-as versenyt, kiesek, HM szerint az EV -$13.07!! Ezt magyarázza már meg valaki. Néztem egy másikat is, ami egy bubble szituáció volt, preflop all in 60/40 az én javamra. Flopon top pár nekem, kb 94% esélyem volt nyerni, de runner runner flöss ellen kiestem. Az EV itt is lefelé megy HM-ben.
Így is nagyon EV alatt vagyok, mi lenne ha még rendesen mutatná...
De ha pre is ő volt az esélyesebb akkor felfelé kéne kicsit mozdulnia, nem? :)
Miért feltétlenül? Előtte nyert már egy AI-t ahol esetleg még hátul is volt ..... Nem feltétlenül ez az egyetlen AI-je az sng-n :)
Hogy is lehet a HUD hátterét átlátszóra állítani?