Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

valospr
Válasz krisz13 kommentjére
2012. jún. 15. 9:39

utána olvastam csak de már rajta vagyok az ügyön... csak nem találom, honnan kellene letölteni.
up: megtaláltam

valospr
Válasz valospr kommentjére
2012. jún. 15. 10:14

visszaraktam a az előző verziót és így nem jön be a replayer, nem tudok visszajátszani egyetlen handet sem.
up: nem található a cards0.png...

krisz13
Válasz valospr kommentjére
2012. jún. 15. 14:00

visszaraktam a az előző verziót és így nem jön be a replayer, nem tudok visszajátszani egyetlen handet sem.
up: nem található a cards0.png...

Hm..
Érdekes.
Nálam ugyanez volt, kiléptem, letöltöttem, visszaraktam, és megyen.

CirkoB
Válasz naná hogy kommentjére
2012. jún. 17. 23:06

Sziasztok,

egy pár hónapig nem játszottam, január-februárig tökéletesen működő HM1 most nem ismeri fel a 9 fős asztalokat, azokat 6-maxnak látja. A HUD nem jelenik meg, se SNG se CG asztaloknál. Friss adatokat nem tárol, ellenben a régi statokat továbbra is látja. Pókerkliens angol nyelvre van állítva. HM verziószáma 1.12.04.

Köszi előre is a segítséget!

Holdenper
Válasz CirkoB kommentjére
2012. jún. 18. 0:24

Lehet már írta/kérdezte valaki, de az utolsó 4-5 oldalon nem láttam. A HM/OM nekem nem importálja a zoom-os (PLO) HH-kat...erre már van valami megoldás? (esetleg update? És ha van, akkor az rendesen működik?)
HUD nem fontos, csak hogy lássam HM-ben a statokat

mati1979
Válasz CirkoB kommentjére
2012. jún. 18. 9:39

Sziasztok,

egy pár hónapig nem játszottam, január-februárig tökéletesen működő HM1 most nem ismeri fel a 9 fős asztalokat, azokat 6-maxnak látja. A HUD nem jelenik meg, se SNG se CG asztaloknál. Friss adatokat nem tárol, ellenben a régi statokat továbbra is látja. Pókerkliens angol nyelvre van állítva. HM verziószáma 1.12.04.

Köszi előre is a segítséget!

próbáld frissíteni

joad76
Válasz mati1979 kommentjére
2012. jún. 18. 13:18

hello mindenki! ,segítségre lenne szükségem,mert a HM nem töltődik be erre hivatkozva: The following error occurred when trying to open the database: Failed to establish a connection to '127.0.0.1'. ,sajna nem értem,tudna vki segíteni??,kössszi...

hippiasz
Válasz joad76 kommentjére
2012. jún. 19. 0:32

Az 1.12.10b verzióval még mindig nem használható a hud élőbe, mert 2 perc alatt elmaradt 5 handdel. Viszont az eddig lejátszott zoom handeket vajon hova mentette, mert nem importált be semmit, és azt hiszi most játszok először zoomot.

Tieru
Válasz joad76 kommentjére
2012. jún. 19. 0:43

hello mindenki! ,segítségre lenne szükségem,mert a HM nem töltődik be erre hivatkozva: The following error occurred when trying to open the database: Failed to establish a connection to '127.0.0.1'. ,sajna nem értem,tudna vki segíteni??,kössszi...

https://poker-akademia.com/vBulletin/szoftverek/561-holdem-manager-634.html#post343364

Holdenper
Válasz hippiasz kommentjére
2012. jún. 19. 0:58

Az 1.12.10b verzióval még mindig nem használható a hud élőbe, mert 2 perc alatt elmaradt 5 handdel. Viszont az eddig lejátszott zoom handeket vajon hova mentette, mert nem importált be semmit, és azt hiszi most játszok először zoomot.

De az új handeket már importálja?

Élő ügyfélszolgálat