Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

izom85
Válasz rozmi kommentjére
2012. aug. 26. 20:23

Holdem Manager a Betsson pokeren

Valaki tudna segíteni, hogy lehet a Betsson pokeren Holdem Managert használni?:confused:

ovechkin
Válasz izom85 kommentjére
2012. aug. 27. 12:14

Valaki tudna segíteni, hogy lehet a Betsson pokeren Holdem Managert használni?:confused:

Írhatnám azt, hogy ugyan úgy, mint a többi teremben, de nem akarok ostoba választ adni.
Esetleg kifejthetnéd részletesebben a problémát, hogy mi nem működik.

vadallat
Válasz naná hogy kommentjére
2012. aug. 27. 18:50

miért van az hogy elindítom a heads up display-t (HUD) és 10 perc után se írja az adatokat a mélyen tisztelt játékostársakról? :D

ovechkin
Válasz vadallat kommentjére
2012. aug. 27. 20:05

miért van az hogy elindítom a heads up display-t (HUD) és 10 perc után se írja az adatokat a mélyen tisztelt játékostársakról? :D

Eddig működött?

Bumbanas
2012. aug. 28. 16:54

Ha valaki adott már el vagy vásárolt HM licencet az írja már le, hogyan lehet az egyik regisztrációról átíratni a licenc kódot egy másikra!
köszönöm.

redoubtable
Válasz Bumbanas kommentjére
2012. aug. 28. 19:43

Ha valaki adott már el vagy vásárolt HM licencet az írja már le, hogyan lehet az egyik regisztrációról átíratni a licenc kódot egy másikra!
köszönöm.

A kódot nem lehet átírni. Viszont a HM hivatalos oldalán van lehetőség módosítani az email címet, jelszót, és minden egyebet. Mielőtt megveszed/eladod ott le lehet ellenőrizni hogy valós e a kód.

kpuzsa
2012. aug. 28. 20:37

Sziasztok!
Váltok Hm1-ről HM2-re, gépet is cserélek.
HM1 adatbázis szeretnék menteni és átexportálni a másik gépem HM2-adatbázisába.
Több millió handről van szó, amit nem akarok hogy eltűnjön.
Pontosan hogyan csináljam ? ( Backup - restore megoldás, vagy miként ? )
Köszönöm szépen a segítséget!

gabi1002
2012. szept. 2. 15:09

Sziasztok!

Le kértem az összes hand historymat a Bwintől (1db fájl-t küldtek,350k hand),és importáláskor import errort ír.
Valaki nem tudja mit kell ilyenkor csinálni? Remélem érthető amit írtam.:)

vadallat
2012. szept. 3. 10:45

üdv! miért van az hogy a heads up display (HUD) nem jelenít meg játék közben semmit? régebben használtam így, most meg újra lett telepítve minden, és ugyanaz a program nem csinál semmit. megoldásokat PM-ben, ha kérhetem! köszönet!

peraspera
Válasz vadallat kommentjére
2012. szept. 3. 16:21

Ongame-en ugyebár a regek többsége cserélgeti a termeket s egyben a nickeket is. Ha tudom egy reg új nickjét, akkor hogyan tudom megcsinálni, hogy a hud a régi nickjéhez tartozó statokat is megjelenítse?Próbálgattam az alias funkcióval ügyködni vmit, de nem jöttem rá a megoldásra.

Élő ügyfélszolgálat