Üdv! HM1 TOURNEY/RESULTS/STATS-nál csak azok a versenyek látszanak ahol pénzbe értem.
Az archív könyvtárba meg vannak azok is, ahol ITM előtt kiestem.
Valakinek van ötlete? Köszi.
Szia
Csak bepipálod hogy mentse a handeket az options-instant hand history options-nál és azt a mappát megadod a hm-ben elérési útnak és kész.
Oké bepipáltam de nem hozott létre nekem semmilyen új mappát (nincs olyan mappám, hogy Handhystory) ezért nem tudom, hogy mit adjak meg Hm-ben :S
Szia
Ha nem állítottál semmit akkor alapból ide menti: C:\Users\user\AppData\Local\PokerStars\HandHistory Ezt add meg a hm-ben és jó lesz.
Megtaláltam, köszönöm a segítséget rejtett mappa volt ez egy picit megzavart!
Még egy kérdésem lenne, hogy amikor Hm-be beállítottam azt a mappát ami kell nekem az alatt van egy pipa, ha azt kiveszem akkor eltűnik ez: + subfolders. Alapból ott a pipa hagyjam úgy nem vegyem inkább ki? Mi a jelentősége?
nekem mindegyiknél ott van, hagyd úgy
miért van az, h az összes sng-t unfinished-nek lát a holdemmanager? eddig működött, de egyik napról a másikra már nem.
miért van az, h az összes sng-t unfinished-nek lát a holdemmanager? eddig működött, de egyik napról a másikra már nem.
köszi szépen. ez volt a megoldás. elfelejtettem, hogy bekapcsoltam az auto asztal bezárást, ha kiestem az sngről és ez okozott problémát.
köszi szépen. ez volt a megoldás. elfelejtettem, hogy bekapcsoltam az auto asztal bezárást, ha kiestem az sngről és ez okozott problémát.