Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

f1st0ff1sh
Válasz mati1979 kommentjére
2013. jan. 18. 1:59

Üdv! HM1 TOURNEY/RESULTS/STATS-nál csak azok a versenyek látszanak ahol pénzbe értem.
Az archív könyvtárba meg vannak azok is, ahol ITM előtt kiestem.
Valakinek van ötlete? Köszi.

Madridfans19
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jan. 18. 15:44

Szia
Csak bepipálod hogy mentse a handeket az options-instant hand history options-nál és azt a mappát megadod a hm-ben elérési útnak és kész.

Oké bepipáltam de nem hozott létre nekem semmilyen új mappát (nincs olyan mappám, hogy Handhystory) ezért nem tudom, hogy mit adjak meg Hm-ben :S

cursor 10
Válasz Madridfans19 kommentjére
2013. jan. 18. 16:39

Oké bepipáltam de nem hozott létre nekem semmilyen új mappát (nincs olyan mappám, hogy Handhystory) ezért nem tudom, hogy mit adjak meg Hm-ben :S

Szia
Ha nem állítottál semmit akkor alapból ide menti: C:\Users\user\AppData\Local\PokerStars\HandHistory Ezt add meg a hm-ben és jó lesz.

Madridfans19
Válasz cursor 10 kommentjére
2013. jan. 18. 17:48

Szia
Ha nem állítottál semmit akkor alapból ide menti: C:\Users\user\AppData\Local\PokerStars\HandHistory Ezt add meg a hm-ben és jó lesz.

Megtaláltam, köszönöm a segítséget rejtett mappa volt ez egy picit megzavart!
Még egy kérdésem lenne, hogy amikor Hm-be beállítottam azt a mappát ami kell nekem az alatt van egy pipa, ha azt kiveszem akkor eltűnik ez: + subfolders. Alapból ott a pipa hagyjam úgy nem vegyem inkább ki? Mi a jelentősége?

mati1979
2013. jan. 18. 17:55

Megtaláltam, köszönöm a segítséget rejtett mappa volt ez egy picit megzavart!
Még egy kérdésem lenne, hogy amikor Hm-be beállítottam azt a mappát ami kell nekem az alatt van egy pipa, ha azt kiveszem akkor eltűnik ez: + subfolders. Alapból ott a pipa hagyjam úgy nem vegyem inkább ki? Mi a jelentősége?

nekem mindegyiknél ott van, hagyd úgy

Madridfans19
2013. jan. 18. 18:20

nekem mindegyiknél ott van, hagyd úgy

Oké. De valami nem oké rá megyek a change-ra --> Player Search ott beírom a nick nevem de nem hoz ki találatot :( Mi lehet a gond?

Felon
2013. jan. 18. 23:59

miért van az, h az összes sng-t unfinished-nek lát a holdemmanager? eddig működött, de egyik napról a másikra már nem.

mati1979
Válasz Felon kommentjére
2013. jan. 19. 0:04

miért van az, h az összes sng-t unfinished-nek lát a holdemmanager? eddig működött, de egyik napról a másikra már nem.

nekem akkor szokott ilyen lenni ha túl hamar bezárom az asztalt így az ucsó hand mentése gondolom nem történik meg

Felon
2013. jan. 19. 8:19

köszi szépen. ez volt a megoldás. elfelejtettem, hogy bekapcsoltam az auto asztal bezárást, ha kiestem az sngről és ez okozott problémát.

mati1979
Válasz Felon kommentjére
2013. jan. 19. 10:25

köszi szépen. ez volt a megoldás. elfelejtettem, hogy bekapcsoltam az auto asztal bezárást, ha kiestem az sngről és ez okozott problémát.

tááádááááááááám :D

Élő ügyfélszolgálat