sokkal egyszerübb az adatbazist backupolni pgadminnal szvsz, s akkor valószínű semmi sem veszik el. s ha jól tudom a a notesokal amugy is lehet kulon is exportálni.
Prima networkbe a hud-ot hogyan tudom megjeleníteni??
a hh-kat szépen importálja, de az asztalnál a statokat nem akarnak megjeleníteni :(
A Holdem Managerem egyik napról a másikra elfelejtette, hogy regisztrált változat és most jelzi, hogy lejárt a 15 napos próbaidő. Találkoztatok már hasonlóval?
aktiváltad?
aktiváltad?
Nem tudom láttátok-e már, de a legfrissebb verzió már tud Ongame handeket importálni. A tegnapi béta pedig az én problémámat is megoldja állítólag. Néhány óra múlva kiderül...
Nem tudom láttátok-e már, de a legfrissebb verzió már tud Ongame handeket importálni. A tegnapi béta pedig az én problémámat is megoldja állítólag. Néhány óra múlva kiderül...
* (1.06.04 beta 1 NEW) You can now set preferred seats for Party. Party does not use preferred seating but Boss does and using the converter Boss hands convert to Party format
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Na, végre!
Ezt honnan veszed hogy 1.06.04 verzió? Nekem 1.06.03h van és az oldalon is ezt lehet lehúzni
http://rvgsoftware.fileburst.com/HmUpdate1.06.04beta.exe
Levelezek velük a problémáim miatt és ők meg gyártják a patcheket folyamatosan (persze nemcsak miattam).
Itt pedig mindig bejelentik, ha kész van a béta:
BETA RELEASE: 1.06.04 (for Party HH Change) - Holdem Manager Forums