HM hiba...
Sziasztok!
Nem indul valamiért a HM, és nem tudom miért adta meg magát, ezt irja ki:
Nem olvasható adat a szállítási kapcsolatról: A létező kapcsolatot a távoli állomás kényszerítetten bezárta.
Majd ez után megjelenik a postgre kapcsolodási ablak és nem kapcsolodik, ezt irja:
A connection to PostgreSQL could not be made. Would you like to have HM attempt to start the serice?
Nem indul abszolult el a HM! Valakinek vmi ötelete?????
Start menü --> PostgreSQL ---> stop service (asszem, de most nem otthon vagyok) - ekkor megjelenik egy ablak, pár pillanatot várni kell ---> ezután megint start menü, PostgreSQL és klikk a start service-re. Pár másodperc után indíthatod a HM-et, és ha minden igaz menni is fog.
Ezt sajnos minden gép újraindításnál el kell majd játszanod. Az oka elméletileg az, hogy vmi már használja azt a port-ot, amit a PostgreSQL szeretne, így a HM nem fér hozzá az adatbázishoz.
Köszönöm a gyors reagálást, de sajnos igy sem megy, ugyanezt irja ki, egyik nap jó másik nap meg nem... :(((
Ne lepődjetek meg ha a fríssités után újre kell registrálni!
http://rvgsoftware.fileburst.com/HmU....06.04beta.exe
A megadott e-mail címekről lehet új kulcsot kérni és ha elfelejtetted a többi adataidat azt is megírják!
sziasztok!
poker heaven-n működik a HM HUD-ja?
ha nem, akkor valami converter kell, ha jól sejtem, ennek a használatát ki tudná valaki fejteni akár itt, akár egy másik topicban, akár pü-ben?
előre is kösz!
Sikerült beimportálni az Ongame-es (Next) handeket a HM-be viszont összesen velem együtt 3 játékos statjait mutatja. Emlékeim szerint valamivel több ellenféllel szemben játszottam...
Valakivel esett meg hasonló eset?
Srácok, játszott valaki mostanában a BOSSon a legújabb beta változattal? Normálisan működik a prefer seat opció?
sziasztok!
poker heaven-n működik a HM HUD-ja?
ha nem, akkor valami converter kell, ha jól sejtem, ennek a használatát ki tudná valaki fejteni akár itt, akár egy másik topicban, akár pü-ben?
előre is kösz!
köszönöm!
Készülök újratelepíteni a gépemet. Van két adatbázisom. amit igen sajnálnék ha elveszne, de nem találom, hogy hol tárolja a Postgres fileokat a progi. Van valami mód, hogy jegyzetestől, mindenestől kimásoljam ezeket valahogy?