Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

BT86
Válasz pobyka kommentjére
2015. jan. 8. 23:08

Az az igazsag, hogy gondoltam nem jol sikerul kifejteni hehe, na szoval az a lenyeg, hogy cash gamebe, es tournamentbe is mindig 0rol indulnak az ellenfelek lapjainak szama, olyanra gondolok, hogy valamiert minden session utan lenullazodik, vagy lehet azert, mert nem jatszottam eleg sokat ahhoz, hogy jatszak ezekkel az emberekkel eleget, es ezert meg 0rol indul? Mivel uj emberek az asztalon. Csak attol tartok, ahogy mondtam is, minden uj sessionnel 0rol indul mindenki, ez lehetseges, vagy az utobbi a valoszinu, hogy meg nem jatszottam ellenuk.

HUD settings/General Settings/Use session stats ha nincs bepipálva, akkor valószínű új emberek.
Sosem látsz olyan embert akiről van több hand?
Mondjuk ha csak néha lejátszol pár mtt-t, akkor lehetséges hogy még nem játszottál ellenük, a verseny későbbi szakaszában meg nem tűnik már fel, ha már valakiről volt hand. De ha pl sng-zel, akkor tuti kell látnod regeket is.

Pistapapa
Válasz naná hogy kommentjére
2015. jan. 30. 20:27

Valami bajom van a popup-al mért csinálja ezt?

Image

d-_-b
Válasz Pistapapa kommentjére
2015. jan. 31. 0:17

Valami bajom van a popup-al mért csinálja ezt?

Image

Ezzel mi is a baj?

Pistapapa
2015. febr. 1. 16:00

Egymás hegyén hátán vannak a cuccok :)

d-_-b
Válasz Pistapapa kommentjére
2015. febr. 1. 16:26

Egymás hegyén hátán vannak a cuccok :)

Ez csak akko jon elo, ha raklikkelsz a nickre nem?

Pistapapa
2015. febr. 1. 17:43

igen

d-_-b
2015. febr. 1. 18:08

Nekem is igy nez ki. Ha kulon a cbet, 3bet, steal stb...statokra viszem a kurzort, akkor mutatja kulon az ahhoz tartozo adatokat

van Gerwen
Válasz d-_-b kommentjére
2015. márc. 5. 16:32

Újratettem a HM-et, de a ki****** postresql miatt sehogysem akar működni. Hogy kell azt a sz@rt normálisan telepíteni, hogy menjen? Köszi.

21PoKeRaRcSuNy
Válasz van Gerwen kommentjére
2015. márc. 5. 20:35

Újratettem a HM-et, de a ki****** postresql miatt sehogysem akar működni. Hogy kell azt a sz@rt normálisan telepíteni, hogy menjen? Köszi.

Törölj le mindent .Tegyél fel elsőnek egy postresql-t , ami úgy gondolod ,hogy jó lesz .Rakd fel a hm2-t.

musli25
2015. jún. 24. 1:02

A HM1-et még kezeli a ps normálisan?
Vagy már felejtős?
Ráakarnám rakni egy laptopra de az elég alapszintű.

Élő ügyfélszolgálat