Sziasztok, frissítettem a Hm2-őt és azóta nem trackeli a handeket. Próbáltam letölteni régabbi verzót, de azt irta ki hogy, a full versiont futtasam...
Esetleg bárkinek hasonló problémája volt, hogy lehet ezt orvosolni?
Máár jóó, bénáztam, uninstaláltam és uténna próbáltam telepítani a régebbi updateot.....:)
Sziasztok! Segítségeteket kérném! A Partypokeren nem jelenik meg a HUD. Látja a szoftver a termet, látja, hogy hova vannak mentve a lejátszott kezek, de folyamatosa a " Waiting for hands.." felirat van az éppen futó asztal bal felső sarkában.
5-6éve vettem egy HM2 régi gépemre. Most a héten üzemelem be az új gépemet és az a kérdés,hogy ilyenkor át lehet vinni másik gépre?
át lehet, be kell lépj a holdemmanager.com-ra és resetelni
Köszönöm!:)
Egyébként 2 gépen használhatod párhuzamosan. Nekem sokáig így ment.
HM" beállítása
Sziasztok!
Hogy lehet a HM2-őt a bwin-hez beállítani? Ha egyáltalán lehet!
Sziasztok!
Olyan valakit keresek,aki teljesen képben van HM2-ben,és vállalna Skype-on keresztül,Teamviewerrel magyarázást és beállítást (Partypokeren és Betclic-en szeretném használni). A két ünnep között,vagy már majd csak szilveszter után lenne aktuális,és lehetőleg nem horror áron.
Akit érdekelne a dolog az vegyen már fel Skype-on, hpistee a nickem ott.
Előre is köszönöm a segítséget!
GL :)
A legutóbbi szoftverfrissítés óta kéri a licensz kódot, megadom neki, mire a következő üzenet csillan fel: "The license server could not be contacted. Make sure your computer is connected to the internet.Do you want to try again?"
Defendert, vírusirtót, tűzfalat kikapcsoltam, újratelepítettem a hm2-t, nem oldódott meg,mi lehet a probléma?
Segítséget előre is köszönöm!