Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Manager

zoltanh
Válasz bojanika kommentjére
2008. okt. 16. 0:08

Olyankor mi a teendő ha a postgres nem akar elindulni?

"A létező kapcsolatot a távoli állomás lényszerítetten bezárta"

vinczesz
Válasz zoltanh kommentjére
2008. okt. 18. 12:02

A Table Manager-ben van egy Fish nevű oszlop. Ez mutatott már valakinek 0-nál különböző számot?

medgypeti
Válasz vinczesz kommentjére
2008. okt. 18. 12:05

A Table Manager-ben van egy Fish nevű oszlop. Ez mutatott már valakinek 0-nál különböző számot?

Nekem még nem.De amúgy sem nehéz megállípítani:)

vinczesz
Válasz medgypeti kommentjére
2008. okt. 18. 18:30

Nekem még nem.De amúgy sem nehéz megállípítani:)

Csak abban bízom, ha én lennék az, akkor szólna! Mit szólna, vészharangokat kongatna, hogy "Te idióta, ezt most hagyd abba!!!".:)

greenwish
Válasz bojanika kommentjére
2008. okt. 19. 2:46

Igen ám, de ha full tilten játszik(feltöltött videói alapján NL10) ott dupla rake van(10%). Raadásul Fisskola(:D) szóval a raise/reraise all in/call alap :)

ceewyl
Válasz greenwish kommentjére
2008. okt. 20. 21:23

Sziasztok!

Nemrég megcsináltam a regisztrációt (a liszenszet az Akadémián vettem), ki is írta, hogy sikeres volt a regisztráció.

Most nyitottam meg a HM-t, és döbbenten láttam, hogy eltűnt a regisztrációm, és ismét próbaverzió van.
Megpróbáltam újra regisztrálni a kapott kóddal, de nem engedi.

Mit lehet csinálni ilyenkor?

Littlemage
Válasz ceewyl kommentjére
2008. okt. 20. 21:52

olvas bele vincsesz blogjaba, talan uccso bejegyzes, neki is visszadobta mindig a free verziot

aztan talan az uccso frissites megoldja

titcar
Válasz ceewyl kommentjére
2008. okt. 20. 21:56

Sziasztok!

Nemrég megcsináltam a regisztrációt (a liszenszet az Akadémián vettem), ki is írta, hogy sikeres volt a regisztráció.

Most nyitottam meg a HM-t, és döbbenten láttam, hogy eltűnt a regisztrációm, és ismét próbaverzió van.
Megpróbáltam újra regisztrálni a kapott kóddal, de nem engedi.

Mit lehet csinálni ilyenkor?

hm nekem is ugyanez van, bár én megvettem, nem innen van a kód. ráadásul 3 napja regeltem, akkor is nehézkesen ment.

uzee101
Válasz titcar kommentjére
2008. okt. 20. 22:25

Sziasztok

Kell küldenem emailt ha format-ozom a gépem a program szerkesztőinek? A PT-nél kellett szóval gondolom itt is ez a teendő. Esetleg valaki tud valami közelebbit erről?

köszi

vinczesz
Válasz uzee101 kommentjére
2008. okt. 20. 23:39

Sziasztok

Kell küldenem emailt ha format-ozom a gépem a program szerkesztőinek? A PT-nél kellett szóval gondolom itt is ez a teendő. Esetleg valaki tud valami közelebbit erről?

köszi

Elvileg a legfrissebb béta verzió már automatikusan meg tudja csinálni a regisztráció frissítését. Ha telepítés után nem megy, akkor írj egy levelet a sales@holdemmanager.net címre és beállítják, hogy menjen.

Élő ügyfélszolgálat