Olyankor mi a teendő ha a postgres nem akar elindulni?
"A létező kapcsolatot a távoli állomás lényszerítetten bezárta"
A Table Manager-ben van egy Fish nevű oszlop. Ez mutatott már valakinek 0-nál különböző számot?
A Table Manager-ben van egy Fish nevű oszlop. Ez mutatott már valakinek 0-nál különböző számot?
Nekem még nem.De amúgy sem nehéz megállípítani:)
Igen ám, de ha full tilten játszik(feltöltött videói alapján NL10) ott dupla rake van(10%). Raadásul Fisskola(:D) szóval a raise/reraise all in/call alap :)
Sziasztok!
Nemrég megcsináltam a regisztrációt (a liszenszet az Akadémián vettem), ki is írta, hogy sikeres volt a regisztráció.
Most nyitottam meg a HM-t, és döbbenten láttam, hogy eltűnt a regisztrációm, és ismét próbaverzió van.
Megpróbáltam újra regisztrálni a kapott kóddal, de nem engedi.
Mit lehet csinálni ilyenkor?
olvas bele vincsesz blogjaba, talan uccso bejegyzes, neki is visszadobta mindig a free verziot
aztan talan az uccso frissites megoldja
Sziasztok!
Nemrég megcsináltam a regisztrációt (a liszenszet az Akadémián vettem), ki is írta, hogy sikeres volt a regisztráció.
Most nyitottam meg a HM-t, és döbbenten láttam, hogy eltűnt a regisztrációm, és ismét próbaverzió van.
Megpróbáltam újra regisztrálni a kapott kóddal, de nem engedi.
Mit lehet csinálni ilyenkor?
Sziasztok
Kell küldenem emailt ha format-ozom a gépem a program szerkesztőinek? A PT-nél kellett szóval gondolom itt is ez a teendő. Esetleg valaki tud valami közelebbit erről?
köszi
Sziasztok
Kell küldenem emailt ha format-ozom a gépem a program szerkesztőinek? A PT-nél kellett szóval gondolom itt is ez a teendő. Esetleg valaki tud valami közelebbit erről?
köszi