Köszi a gyors választ vinczesz!
Igen elforgatja az asztalt, mert a HM FAQ-ban találtam egy leírást, hogy a betfairen miket kell beállítani. Eddig nem volt bejelölve ez az opció:).
Jó tipp ez a Table Manager bezárás, de tegnap volt olyan, hogy amikor 3 asztalon játszottam el is tűnt a Table Manager. Csodálkoztam is, hogy hova tűnt, de a statok maradtak :).
Majd délután még próbálkozok és meglátjuk mire jutok. Ha sikerült, akkor leírom ide, hátha segít másnak is.
A pozicionálási probléma megoldva. A seating preferences menüben kellett eszközölni némi beállítást. Ezt is megtaláltam a FAQ-ban:). Viszont van még 1 problémám. SD-kor megjeleníti a HUD a saját kártyáival is a játék kimenetelét (persze ezt is rossz helyre teszi). Ezt ki lehet kapcsolni valahol? Mert erre még nem találtam megoldást és elég idegesítő, hogy már jön a következő leosztás és nem látom a lapjaimat.
tegnap elküldtem a 80$-t a megfelelő címre MB-n, illetve a szükséges emailt ugyanarra a címre, de se válasz, se reg. kód nem érkezett. vajon mi lehet a probléma?
tegnap elküldtem a 80$-t a megfelelő címre MB-n, illetve a szükséges emailt ugyanarra a címre, de se válasz, se reg. kód nem érkezett. vajon mi lehet a probléma?
Azért ide írok mert jelenleg nem férek az email fiókomhoz. Megkaptam a választ, miszerint fizethetem a HM-t PS-en is player transferrel, ez esetben hova küldhetem az árát?
valszeg ept miatt kicsit túlterheltek a srácok, de ne aggódj ha jó helyre küldted hamarosan küldik a reg-et
Azért ide írok mert jelenleg nem férek az email fiókomhoz. Megkaptam a választ, miszerint fizethetem a HM-t PS-en is player transferrel, ez esetben hova küldhetem az árát?
én is becsatlakoztam a HMezők táborában
letöltöttem, autoimportáltam...grafinok, statok helyesek...minden klappol.
de a játék közben nem jön be a hud. mit nem állítottam be? hol van a bökkenő? ipoker terem,
én is becsatlakoztam a HMezők táborában
letöltöttem, autoimportáltam...grafinok, statok helyesek...minden klappol.
de a játék közben nem jön be a hud. mit nem állítottam be? hol van a bökkenő? ipoker terem,
options/configure auto import folders-nél állítsd be a hh-k helyét, majd auto import :)
add auto importnál melyik fülek legyenek bepipálva? csak simán HH-kat nyomjam és első pipa (azaz második pipa nem kell) és save. majd auto import?