Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Holdem Maneger 2 auto hand importing probléma

Balázs1230
2016. jún. 6. 19:23

Holdem Maneger 2 auto hand importing probléma

Sziasztok.A HM2 a Júniusi handket nem akarja importálni nem tudom mi lett vele:(, a site setupban zöld pipa látható,és manuálisan sem tudok handet importálni a file-okat megtalálja elkezdi betölteni és nem importál handet csak a duplicates mellett kezdenek pörögni a számok,a handek mellett 0 látható.Szerintetek mi lehet a baj?

Balázs1230
Válasz Balázs1230 kommentjére
2016. jún. 8. 22:02

Please

uav_online
2016. jún. 9. 5:07

auto import se megy? Géped és/vagy termed a rendes időt mutatja?

Sima import esetén próbáld meg az ,hogy az importálandó handeket átteszed egy másik könyvtárba és onnan importálod be.

Balázs1230
2016. jún. 9. 20:43

Na akkor ezt figyeld :D . Miért van az hogy az én regisztrált nevemmel van egy másik (hasonló név a HM2-ben és ott vannak a handek)?

chivasr911
2016. jún. 9. 21:27

Sziasztok.A HM2 a Júniusi handket nem akarja importálni nem tudom mi lett vele:(, a site setupban zöld pipa látható,és manuálisan sem tudok handet importálni a file-okat megtalálja elkezdi betölteni és nem importál handet csak a duplicates mellett kezdenek pörögni a számok,a handek mellett 0 látható.Szerintetek mi lehet a baj?

ilyet akkor szokott ha már benne vannak az aktív adatbázisban a handek, csinálj próbából egy új adatbázist(gondolom újraraktad HM-et de nem töröltél adatbázist vagy valami ilyesmi lehet)

Balázs1230
2016. jún. 10. 15:38

Köszönöm a segítséget van még pár kérdésem azért :D .A PS felhasználóm nevében van ékezet és a HM2 ben úgymond kétszer vagyok benne az egyik úgy hogy látszik az ékezet a másik pedig úgy van hogy a helyén egy ? jel van.valami itt rendesen megőrült (szerintem az ékezet bekavar ) mit tudok tenni szerintetek ezzel a problémával teljesen másik aliasnak érzi az is aki én vagyok pedig?

Balázs1230
2016. jún. 10. 17:13

megnéztem és nem jó a név az arhivált fáljban ha átírom kézzel úgy jó lesz de sok hand van azt kézzel cumi átírni

Élő ügyfélszolgálat