A HRC-t lehet egy időben használni a PS klienssel vagy ez is tiltott??
Tiltott
Volt, akinek bezartak az szamlajat emiatt. Engem is toszogattak miatta, mert veletlen megnyitottam. Rogzitve volt a talcan. Erdemes jol eltenni a parancsokonjat. ;)
Üdv,
6max turbo sng-t játszom, és azokat a handeket szeretnem HRC-vel kielemezni amikor bubble szakasz van, illetve HU, hogy azok mennyire voltak részemről jó push-vagy callok, az ICM miatt. Ezeket hogyan tudom megnézni?
Természetesen próbálgattam, illetve próbáltam róla valamiféle 'tutorial'-t nézni, de egyelőre nem találtam róla, és elég zavaros még a program kezelése.
Keresgélek tovább, ha valaki foglalkozik a kérdésemmel annak előre is hatalmas köszönet.
GL
Üdv,
6max turbo sng-t játszom, és azokat a handeket szeretnem HRC-vel kielemezni amikor bubble szakasz van, illetve HU, hogy azok mennyire voltak részemről jó push-vagy callok, az ICM miatt. Ezeket hogyan tudom megnézni?
Természetesen próbálgattam, illetve próbáltam róla valamiféle 'tutorial'-t nézni, de egyelőre nem találtam róla, és elég zavaros még a program kezelése.
Keresgélek tovább, ha valaki foglalkozik a kérdésemmel annak előre is hatalmas köszönet.
GL
Ha minden igaz elfogadtam, de privátot nem tudok írni(bár ha jól tudom akkor ez a hozzászólásaim száma miatt van), de most csináltam egy skype-ot, mert eddig nem túlzottan használtam :D
a név nem titok, szóval leírom ide: porcogos11
Próbálnám bemásolni a handeket,de nem engedi. Az alábbi szöveg fogad: "no valid hand-history found"
Korábban is volt már ilyen, de másik hand, vagy a program újraindítása megoldotta. Mi lehet a probléma?
Nem küldi el a kódot a 14napos licenchez.
Próbáltam Freemail,gmail de nem jön meg.
Mi tudok tenni?
Éves előfizetés érdekel valakit felesbe?