HUD adatok értelmezése.
Szevasztok!
Azért nyitottam ezt a témát, mert segítség kéne a HUD adatok elemzésében, illetve abban, hogy melyik adatot mikor használjuk. Pl. 6-max nl holdem, top párt floppolok enemy check/call-on van végig, aztán a riveren meg betel, vagy check raisel akkor én most a hudban milyen adatot nézzek ami segíthet a döntésben?
Illetve miket mutasson egyáltalán a HUD? PT3-am van, egyenlőre az alap beállításokkal használgatom.
Sík sötét vagyok a huddal kapcsolatban szóval minden tanács, link jól jön :D
6max-ot játszok.
Mikor hand-et raktam be állandóan statokat kérdezett mindenki, most meg senki se tud hozzászólni?! :D
Mikor hand-et raktam be állandóan statokat kérdezett mindenki, most meg senki se tud hozzászólni?! :D
Nálam hudon VPIP-PFR-AF-3bet-FT3B-CC-flopCB-FTFlopCB-RaiseflopCB-RiverAF van fenn
A lejátszásra a válasz sok mindentől függ, komplex dolog, nehéz választ adni az ellenfél ismerete nélkül. Nem csak az ellenfél statjai fontosak hanem a board textura is, meg az előtte levő történések, pl mennyire van az ellenfél tilten.
Pusztán a statok alapján: Ha végig jön veled, akkor szerintem nézd a CC-t FTCB-eket és a végén a River AF-t.
Nálam hudon VPIP-PFR-AF-3bet-FT3B-CC-flopCB-FTFlopCB-RaiseflopCB-RiverAF van fenn
A lejátszásra a válasz sok mindentől függ, komplex dolog, nehéz választ adni az ellenfél ismerete nélkül. Nem csak az ellenfél statjai fontosak hanem a board textura is, meg az előtte levő történések, pl mennyire van az ellenfél tilten.
Pusztán a statok alapján: Ha végig jön veled, akkor szerintem nézd a CC-t FTCB-eket és a végén a River AF-t.
A pozíció sem elhanyagolható mindemellett (Oop-IP) :)
Az egyik DC videobol szedtem a kovetkezo HUD statokat:
Name, Hands
VPIP, PRF, STEAL
3bet, Fold to 3bet, flop AF
SB fold vs Steal, SB fold vs Steal, C/R flop
Flop Cbet, TurnCbet, Donk bet flop, fold to donk bet flop
Fold to flop cbet, Fold to turn cbet, limp call, WTSD
steal nálam is van, kifelejtettem