Key Poker - hotkey program
Sziasztok!
Egy nagyon hasznos és folyamatosan fejlesztett gyorsbillentyű program amely egyszerre több hálózatban is használható.
30 napig ingyenesen használható ha bármi gondod akad a programozó 24 órán belül válaszol és igyekszik megoldást keresni a létező összes gondra.
Az fejlesztési ötleteket 2+2-n szívesen fogadja!
Key Poker - Hotkeys (BetPot) for Full Tilt, PokerStars, PartyPoker, iPoker, OnGame, 888/Pacific, Merge Network, Microgaming, Entraction, Cake Network, Bodog, Everleaf, Yatahay
Letoltottem, de meg nem tudtam mukodesre birni sajnos:/Legalabb meglesz a szombat esti kikapcsolodas, lol
Letoltottem, de meg nem tudtam mukodesre birni sajnos:/Legalabb meglesz a szombat esti kikapcsolodas, lol
Adok neki egy esélyt! :)
Jónak tűnik. Kíváncsi leszek rá.
Ipoker-en próbáltam , sajnos nem megy, ha valakinek működőképes ott tudna esetleg instrukciókat adni? Lehet h rosszak a beállításaim.
Sziasztok!
Egy nagyon hasznos és folyamatosan fejlesztett gyorsbillentyű program amely egyszerre több hálózatban is használható.
30 napig ingyenesen használható ha bármi gondod akad a programozó 24 órán belül válaszol és igyekszik megoldást keresni a létező összes gondra.
Az fejlesztési ötleteket 2+2-n szívesen fogadja!
Key Poker - Hotkeys (BetPot) for Full Tilt, PokerStars, PartyPoker, iPoker, OnGame, 888/Pacific, Merge Network, Microgaming, Entraction, Cake Network, Bodog, Everleaf, Yatahay
Ez működésben miben más mint a pl. pokerstarsra kiadott Hotkey?
Mert szerintem első ránézésre ugyanaz.
Akkor meg minek kiadni 50 dollárt érte?
Azt megértem,ha egyszerre több teremben játszol,bár nem tudom ki csinálja ezt?
Mármint a videóban mutatott termekben.
Ipoker-en próbáltam , sajnos nem megy, ha valakinek működőképes ott tudna esetleg instrukciókat adni? Lehet h rosszak a beállításaim.
Ez működésben miben más mint a pl. pokerstarsra kiadott Hotkey?
Mert szerintem első ránézésre ugyanaz.
Akkor meg minek kiadni 50 dollárt érte?
Azt megértem,ha egyszerre több teremben játszol,bár nem tudom ki csinálja ezt?
Mármint a videóban mutatott termekben.