Kinek hogy néz ki a hudja ongamen?
Egy ideje szerencsétlenkedek ennek a beállításával. Nem tudom úgy megcsinálni, hogy minden átlátható legyen. Valami mindig zavaró.
Volt egy ilyen próbálkozásom
Imagerz
Ez jól működik 4 asztalon nagy méretbe.
Kis asztalokhoz próbáltam amit Andree használ, de nekem ez teljesen átláthatatlan.
http://imagerz.com/QENEC0tvAwICBVscEQVR
10-12 stat nekem alap, hogy kint legyen. Szóval ongamesek kinek, hogy néz ki? :)
Kepet nem tudok most adni de en a kovetkezo modszert hasznalom:
2 sorban vannak kint az infok 6-6.
Az also sorban a kozepso jatekosnak pont ugy van odarakva a statja, hogy takarja a nevet de latni, hogy van-e nala kartya + mennyi cash van nala. A 2 mellette ulonek felette van, ugy, hogy minden adatat latni. Es a 2 szelsonek meg majdnem a kepernyo felenel van magassagban. Fent kb ugyanez.
Igy, hogy vizszintesen sosincsenek egy vonalban siman lehetnek szelesen az infok hisz nem ernek ossze. Annyit bukni vele, hogy 1-2 embernek nem latod a nevet.
Kepet nem tudok most adni de en a kovetkezo modszert hasznalom:
2 sorban vannak kint az infok 6-6.
Az also sorban a kozepso jatekosnak pont ugy van odarakva a statja, hogy takarja a nevet de latni, hogy van-e nala kartya + mennyi cash van nala. A 2 mellette ulonek felette van, ugy, hogy minden adatat latni. Es a 2 szelsonek meg majdnem a kepernyo felenel van magassagban. Fent kb ugyanez.
Igy, hogy vizszintesen sosincsenek egy vonalban siman lehetnek szelesen az infok hisz nem ernek ossze. Annyit bukni vele, hogy 1-2 embernek nem latod a nevet.
Megkérlek leírnád h. ezt hol lehet beállítani a Holdem Managerbe? a Hud színére és betűtípusára rájöttem, de egy hosszú sorba írja csak ki....
New Line gombot keresd a hud osszeallitasanal