bar a konvertálás most se mukodik meg.
oks, csak ne feledd, hogy így fogod majd mondani: MÁKOS FISSS :D :D
Sziasztok!
Unibetre tudtok valamilyen konvertert?
Előre is köszi!
Üdv.!
Üdv!
Ongame-s handeket szeretnék átkonvertálni. (volt jó pár ezer hand amit nem mentett el a gépem és a support küldte el nekem)
Ha jól tudom, az Ongame Hand Grabber-re lesz szükségem. Nem akartam ennek külön topicot nyitni, ezért kérdezem meg itt. Ehhez a programhoz is csak megvéve lehet hozzájutni, vagy van egyéb, más mód is? (esetleg trial mód, vagy kijátszani valahol stb.) Megnéztem egy oldalon, 49,99 euróért lehet hozzájutni, kb ennyi volt a holdem manager is... Nem nagyon érné meg ez nekem, mivel mindössze pár ezer handet szeretnék átkonvertálni, utána nem lenne rá szükségem.
Aki tud segítsen, nagyon megköszönném!
weaktight konvert
Sziasztok!
Holdem managerből átkonvertálom a hande weaktightre, de onnan milyen formában importálja be ide, hogy jó szép és áttekinthető legyen?
Sziasztok!
Holdem managerből átkonvertálom a hande weaktightre, de onnan milyen formában importálja be ide, hogy jó szép és áttekinthető legyen?
FTR fül, copy-paste
szeretnek egy vidit csinalni a mult hetvegi 2. helyemrol azert h atnezhessem es azert h aki megnezni segitsen h hol csinalhattam volna maskepp es azoknak aki nalam is gyengebbek hatha segit.
szoval az universal player megvan viszont a HH le kellett kernem a starstol mert nem mentette el a gepem sajna. ami emailbe jott az meg csak az osszes leosztas egyben, na most azt en hogy masolom be a playaba?
lehet h ocska a kerdes de nem ertek ehhez sem:)
koszi
mtt 3bet
Sziasztok,
Az alábbi hand elgondolkoztatott, hogy itt mi a helyes játék a továbbiakban.
legend-ko 54/22/0
merimak31 26/0/0
jm8195 11/4/8,9
A statokbol látszik, hogy legend nagy calling station, ritkán adja fel flopon a potot, és majd mindig bent van.
merimak cs szintén, viszont o postflop eddig weak játékot mutatott.
jm8195tol eddig nem sok mindent láttam, de ez a statjain is látszik. volt néhány flatje, ezekhez inf aggro társult.
Az én image-em viszonylag feszes, volt pár 3betelt potom, amit kihoztam, és eddig nem láttak tolem weak pf játékot, és line-t.
ezek alapján a hand:
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$5.00+$0.50
Stacks:
UTG Hero 33,215
UTG+1 Converse2008 16,940
MP1 legend-ko 40,495
MP2 merimak31 32,827
MP3 jm8195 20,257
CO lady loraaga 13,170
BTN mauro61058 9,336
SB 00reemix00 18,889
BB yllaw 12,894
Blinds: 200/400 Ante 50
Pre-Flop: (1,050, 9 players) Hero is UTG Kh Ah
Hero raises to 1,200, 1 fold, legend-ko calls 1,200, merimak31 calls 1,200, jm8195 goes all-in 20,207, 4 folds
Final Pot: 24,857