Mac, Tracker, Pc
Hello,
Mac-et használok, és a két trackerrel amiket kipróbáltam nem igazán az elvárásaimnak megfelelően működött, ezért meg se vettem őket. Kérdésem az lenne hogy ha beszereznék egy PC-t a MAC-em mellé át lehetne valahogy bűvészkedni az adatokat nagyobb macera nélkül? Azért is hajlok erre a megoldásra mert pl. sngwiz és jó pár segédszoftver nem érhető el MAC-re.
Én hasonló cipőben járok, a megoldások engem is érdekelnének.
Pt4 nem jó? Az elvileg müxik már rajta. Amúgy nem lenne egyszerűbb feltelepíteni egy windowst is a gépre? Akkor nem kéne két külön gép.
Pt4 et próbálgattam de azzal még beimportálni se tudtam az anyagot.:) Persze lehet velem van a baj de PT3-nál legalább azzal nem volt gond. A Windows telepítés logikusnak tünik, de képtelen lennék újra azt használni. Max tényleg annyit hogy átrakom win-es gépre, betölti a tracker sngwizzel kicsit bűvészkedek és kész. Aki windows-ról váltott OS X-re az nem nagyon akar feltelepíteni általában újra wint. :)
Pt4 et próbálgattam de azzal még beimportálni se tudtam az anyagot.:) Persze lehet velem van a baj de PT3-nál legalább azzal nem volt gond. A Windows telepítés logikusnak tünik, de képtelen lennék újra azt használni. Max tényleg annyit hogy átrakom win-es gépre, betölti a tracker sngwizzel kicsit bűvészkedek és kész. Aki windows-ról váltott OS X-re az nem nagyon akar feltelepíteni általában újra wint. :)
Én egyetértek az utolsó mondattal:)
Köszi szépen, akkor szerintem beruházok PT3-ra azzal komolyabb gond nem volt, a kisebb termeknél szórakozott, több mint valószinű hogy a hiba nem a készülékbe volt.:) Arról nem tudok hogy a wmware, és társai mennyire terhelik le a gépet, mert ott végülis 2 oprendszer fut egy időben. Szerintem valamelyik nap megpróbálom a WineBottler nevű programot amivel windows nélkül lehet win-es programokat futtatni. Ha esetleg érdekel valakit beszámolhatok róla.
Ui.: Ezt az általábant úgy gondoltam, hogy az emberek nagy többsége(3/4) szerintem nem szivesen használ windowst OS X után, persze nyilván vannak kivételek. :) peace
Köszi szépen, akkor szerintem beruházok PT3-ra azzal komolyabb gond nem volt, a kisebb termeknél szórakozott, több mint valószinű hogy a hiba nem a készülékbe volt.:) Arról nem tudok hogy a wmware, és társai mennyire terhelik le a gépet, mert ott végülis 2 oprendszer fut egy időben. Szerintem valamelyik nap megpróbálom a WineBottler nevű programot amivel windows nélkül lehet win-es programokat futtatni. Ha esetleg érdekel valakit beszámolhatok róla.
Ui.: Ezt az általábant úgy gondoltam, hogy az emberek nagy többsége(3/4) szerintem nem szivesen használ windowst OS X után, persze nyilván vannak kivételek. :) peace
PT3-at már nem tudsz venni szerintem. Asszem pont két napja fejezték be a forgalmazását. De ha a másik fórumon rákeresel jenobence blogjára, ott szépen leírta min ment keresztül, milyen programok hogy jöttek és mi várható.
Mac pokerre
Szevasz, engem erdekelne, hogy mire jutottal a tracker programmal. Mar elegem van a pc-bol, tervezek venni egy alap mac minit. Irtam par forumra, de nem segitett tanacsal senki. Edremes e belefektetni ha az ember tobb asztalon szeretne segedprogikkal jatszani, netan 2 monitoron. mi a velemenyed, tapasztalatod?
Elore is koszi