Milyen szoftvert tudnék használni?
5 card draw játékos vagyok, eddig semmi szoftvert nem használtam. Van olyan program ami itt is ad egy kis infót a játékosokról, mennyit 3B-el, milyen százalékban emel predraw postdraw stb...
A másik: milyen szoftverrel tudnám megnézni hány BB-t keresek 100-on?
FPDB hud is van meg a saját viwrated is nyomon tudod követni
Én úgy tudtam, küldtél grafikont az eredményeidről a PA-nak, amikor kérted, hogy felkerülhess az oktatói oldalra.
De ezek szerint nem volt eddig semmid, ami követte volna. Akkor most hogy is van ez?
Biztos vagyok benne, hogy csak én nem látom át egyelőre, ezért tényleg csak ártatlan kérdés.
Én úgy tudtam, küldtél grafikont az eredményeidről a PA-nak, amikor kérted, hogy felkerülhess az oktatói oldalra.
De ezek szerint nem volt eddig semmid, ami követte volna. Akkor most hogy is van ez?
Biztos vagyok benne, hogy csak én nem látom át egyelőre, ezért tényleg csak ártatlan kérdés.
Értem, nem tudom miért, valahogy a cashre koncentráltam, azt hittem eddig is azt tolta csak, de ez hülyeség volt :) Igazad van.
Bocsi koviii, nem kételkedtem eddig az eredményeidről ebben a műfajban, csak szkeptikussá tett, amikor múltkor lehülyézted R1per2t, és megtanítottad nekünk, hogy a 3bet neve a visszaemelés méretéből ered :):)
GL!
Értem, nem tudom miért, valahogy a cashre koncentráltam, azt hittem eddig is azt tolta csak, de ez hülyeség volt :) Igazad van.
Bocsi koviii, nem kételkedtem eddig az eredményeidről ebben a műfajban, csak szkeptikussá tett, amikor múltkor lehülyézted R1per2t, és megtanítottad nekünk, hogy a 3bet neve a visszaemelés méretéből ered :):)
GL!
FPDB hud is van meg a saját viwrated is nyomon tudod követni
Igen, sajnos ez nagyon is lehet gond. Mármint nem ismerem ezt a progit, de elég logikus, hogy nem a magyar nyelvre készítették, szóval honnan a búbánatból ismerné a historyban lévő magyar szavakat a szoftver? :)
Nem ismeri, és ezért nem tudja beimportálni.
Igen, sajnos ez nagyon is lehet gond. Mármint nem ismerem ezt a progit, de elég logikus, hogy nem a magyar nyelvre készítették, szóval honnan a búbánatból ismerné a historyban lévő magyar szavakat a szoftver? :)
Nem ismeri, és ezért nem tudja beimportálni.
Ez is elég alap dolog hogy semmilyen piacon levő tracking software nem értelmezi a magyar beállításokat, mint ahogy az is hogy a 3 bet nem háromszoros visszaemelés. :rolleyes:
Egyébként koviii, neked kéne tanácsokat osztogatni a PL draw témában.
Ja és a google is a piacon van egy ideje
Let me google that for you