Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Mobil alkalmazások térhódítása

GoodGame
2013. márc. 22. 13:00

Mobil alkalmazások térhódítása

Egyre több nagy nevű pókeroldal indítja el mobil alkalmazásait a nagyobb piaci részesedés reményében, mint például a Party Poker, a Red Kings Poker, a PokerStars, a Terminal Poker, a Unibet és a Pacific Poker.

A technológia talán még nem forrott ki teljesen, adott esetben egy-két kényelmet nyújtó feature, esetleg néhány Texas Hold'Emtől eltérő játék ezeken az alkalmazásokon keresztül még nem elérhető.

Felmerül a kérdés, hogy a nyerő játékosoknak megéri-e a segédprogramok nélküli játék?

Nektek mi a véleményetek a mobilok/táblagépek térhódításairól? Próbáltátok már, illetve amennyiben kipróbálnátok, mekkora bizalommal állnátok neki a játéknak?

danfiu
Válasz GoodGame kommentjére
2013. márc. 22. 13:03

Fisheknek jo, es fishcsalogato obv.Sok a kenyelmes fish, akik az agybol toljak

JuhaAasz
Válasz danfiu kommentjére
2013. márc. 22. 13:17

Fisheknek jo, es fishcsalogato obv.Sok a kenyelmes fish, akik az agybol toljak

vagy ittasan egy pókerklubba nyomják a 15$os versenyt, amit még át is adnak míg elmennek mondjuk brunyálni, vagy éppenséggel nem figyelnek rá, mert a haver allin van :D

Holdenper
Válasz JuhaAasz kommentjére
2013. márc. 22. 17:56

Ha nagyon ****a net lenne mobilra, és rendesen optimalizált program szerintem megérné mondjuk buszon hazafelé pötyögni

JuhaAasz
Válasz Holdenper kommentjére
2013. márc. 22. 18:14

Ha nagyon ****a net lenne mobilra, és rendesen optimalizált program szerintem megérné mondjuk buszon hazafelé pötyögni

utóbbi szerintem a PS esetén megvan. az ő mobil appjuk szinte tökéletes. az más kérdés, hogy amíg a lefedettség tényleg ratyi addig nem éri meg csak biztos helyen

Godmode
2013. márc. 25. 20:48

Én itthonról próbáltam a Terminal Pokert, nem volt vészes, de én nem bízom még ezekben az alkalmazásokban annyira... Tapasztalatnak jó volt, de marad a gépen való játék :)

tylerhungary
2013. márc. 25. 22:10

biztos net-el utazás közben/várakozáskor/stb. jól jöhet hogy lehet pötyögni,nyilván nem a megszokott tétemen tolnám hanem fun-ból

Galambos Tarzan
Válasz Godmode kommentjére
2013. márc. 25. 23:32

Én itthonról próbáltam a Terminal Pokert, nem volt vészes, de én nem bízom még ezekben az alkalmazásokban annyira... Tapasztalatnak jó volt, de marad a gépen való játék :)

Én is próbáltam a Terminalt még a legelején iPhone -ról, nekem nagyon nem jött be. Persze azóta lehet, hogy javítottak rajta.

Élő ügyfélszolgálat