Mobil alkalmazások térhódítása
Egyre több nagy nevű pókeroldal indítja el mobil alkalmazásait a nagyobb piaci részesedés reményében, mint például a Party Poker, a Red Kings Poker, a PokerStars, a Terminal Poker, a Unibet és a Pacific Poker.
A technológia talán még nem forrott ki teljesen, adott esetben egy-két kényelmet nyújtó feature, esetleg néhány Texas Hold'Emtől eltérő játék ezeken az alkalmazásokon keresztül még nem elérhető.
Felmerül a kérdés, hogy a nyerő játékosoknak megéri-e a segédprogramok nélküli játék?
Nektek mi a véleményetek a mobilok/táblagépek térhódításairól? Próbáltátok már, illetve amennyiben kipróbálnátok, mekkora bizalommal állnátok neki a játéknak?
Fisheknek jo, es fishcsalogato obv.Sok a kenyelmes fish, akik az agybol toljak
Fisheknek jo, es fishcsalogato obv.Sok a kenyelmes fish, akik az agybol toljak
Ha nagyon ****a net lenne mobilra, és rendesen optimalizált program szerintem megérné mondjuk buszon hazafelé pötyögni
Ha nagyon ****a net lenne mobilra, és rendesen optimalizált program szerintem megérné mondjuk buszon hazafelé pötyögni
Én itthonról próbáltam a Terminal Pokert, nem volt vészes, de én nem bízom még ezekben az alkalmazásokban annyira... Tapasztalatnak jó volt, de marad a gépen való játék :)
biztos net-el utazás közben/várakozáskor/stb. jól jöhet hogy lehet pötyögni,nyilván nem a megszokott tétemen tolnám hanem fun-ból
Én itthonról próbáltam a Terminal Pokert, nem volt vészes, de én nem bízom még ezekben az alkalmazásokban annyira... Tapasztalatnak jó volt, de marad a gépen való játék :)