nagy méretü .avi átalakítása
Hi!
Biztosan más is találkozott már a problémával...Készítettem egy videót a játékomról camstudio 2.0-val (kevésbé akadt mint camtasia) A videó mérete 1,6giga lett és át szeretném alakítani vmi 2-3-400mb-os elfogadhatóbb méretűre.
Kodek csomag felrakása után is a camtasia az átalakítás kezdetekor hibaüzenetet küld xp-vel.
Avi recomp nevü progival vmi 16 órát ír ahhoz h 700mb-osra alakítsam.
Format Factory-val pedig az alacsony minöségü átalakítás gyorsan kész csak totál élvezhetetlen,a közepes minüségü átalakítással pedig még nagyobb lesz a file mint az eredeti!
Valakinek esetleg van valami ötlete hogy hogyan lehetne minél egyszerübben megoldani a dolgot?
... XD
Szerintem nyeld be, hogy sokáig fog tartani, olya megoldás nincs, hogy két másodperc alatt kész is. :)
... XD
Szerintem nyeld be, hogy sokáig fog tartani, olya megoldás nincs, hogy két másodperc alatt kész is. :)
virtualdub meg kifagy,úgyhogy valószínű a gépemmel lesz probléma
virtualdub meg kifagy,úgyhogy valószínű a gépemmel lesz probléma
a konvertálás sebessége a vga kártyád memóriájának mennyiségén és a rendszeredben a RAM mennyiségén múlik. ezekkel hogy állsz?
fos a videokártyám,alaplapba épített alap mert csak netezésre meg pókra használom a gépet