Póker Fórum Archívum > Szoftverek > nagy méretü .avi átalakítása

tylerhungary
2010. nov. 3. 12:53

nagy méretü .avi átalakítása

Hi!

Biztosan más is találkozott már a problémával...Készítettem egy videót a játékomról camstudio 2.0-val (kevésbé akadt mint camtasia) A videó mérete 1,6giga lett és át szeretném alakítani vmi 2-3-400mb-os elfogadhatóbb méretűre.

Kodek csomag felrakása után is a camtasia az átalakítás kezdetekor hibaüzenetet küld xp-vel.
Avi recomp nevü progival vmi 16 órát ír ahhoz h 700mb-osra alakítsam.
Format Factory-val pedig az alacsony minöségü átalakítás gyorsan kész csak totál élvezhetetlen,a közepes minüségü átalakítással pedig még nagyobb lesz a file mint az eredeti!

Valakinek esetleg van valami ötlete hogy hogyan lehetne minél egyszerübben megoldani a dolgot?

WARETRAPS
Válasz tylerhungary kommentjére
2010. nov. 3. 13:36
nando42
Válasz WARETRAPS kommentjére
2010. nov. 3. 13:40

... XD

Szerintem nyeld be, hogy sokáig fog tartani, olya megoldás nincs, hogy két másodperc alatt kész is. :)

tylerhungary
Válasz nando42 kommentjére
2010. nov. 3. 13:51

... XD

Szerintem nyeld be, hogy sokáig fog tartani, olya megoldás nincs, hogy két másodperc alatt kész is. :)

nem avval van a gond hogy nem 2mp,hanem hogy 16 órát nem akarom úgy alakitani hogy aztan kiderüljön h majd 700mb-osan mehet a kukába mert olyan a minösége...

köszi ezt a virtualdubot,kiprobalom!

tylerhungary
2010. nov. 3. 17:23

virtualdub meg kifagy,úgyhogy valószínű a gépemmel lesz probléma

Aspire
2010. nov. 3. 18:02

virtualdub meg kifagy,úgyhogy valószínű a gépemmel lesz probléma

a konvertálás sebessége a vga kártyád memóriájának mennyiségén és a rendszeredben a RAM mennyiségén múlik. ezekkel hogy állsz?

nando42
Válasz Aspire kommentjére
2010. nov. 3. 18:14

a konvertálás sebessége a vga kártyád memóriájának mennyiségén és a rendszeredben a RAM mennyiségén múlik. ezekkel hogy állsz?

Én úgy tudom, hogy a proci a meghatározó konvertálásnál. Format Factury-val menni kéne, próbálj vmi más beállítást.

tylerhungary
Válasz nando42 kommentjére
2010. nov. 3. 18:18

fos a videokártyám,alaplapba épített alap mert csak netezésre meg pókra használom a gépet

Élő ügyfélszolgálat