Note Caddy használata!!
Sziasztok!!
Vki használja ezt az appot és mi a vélemény??
jó!!
Szia!! Akkor érdemes megvásárolni és a notekat használni. Vmint naggeri lenne egy pár kérdésem a beallitassal kapcsolatban. Illetve a hand/ sec mennyi nálad?? Amivel tölti fel! Koszonom
En ugye plo ra hasznalom de csak amiatt hogy statokat tudjak krealni/ importalni. Ehhez alap h megveszed ill a note caddy edge et is. Hand/sec ot nem tudok mondani, de ami sokat segitett hogy a color coding cuccokat inactive á tettem es ez masszivan begyorsitotta a használatot , tehermentesitette a gépet.
A legegyszerubb ha kigooglizod, nagyjabol mindent megtalalsz róla. Ha elakadnal valahol akkor ird le aztan megprobalok segiteni, de kb user szinten ertek hozzá csak.
Hali. Én is használom az NC-t, nekem sajnos nem oldotta meg a color coding cucc egyáltalán a dolgaimat, nekem is 90note/sec-cel dolgozik. Egyik elemzőstársunk még több mindenhez hozzányúlt csak emiatt, hogy neki is felmenjen a note/sec-je (windows update, postgresSQL legújabb verzió stb stb) és nem semmivel nem lett neki se jobb. Ha valaki olvassa ezt és még lenne egyéb ötlete azt nagyon megköszönném ha megosztaná velünk.