Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Note Caddy használata!!

Atesz1984
2016. dec. 22. 21:43

Note Caddy használata!!

Sziasztok!!

Vki használja ezt az appot és mi a vélemény??

naggeri
Válasz Atesz1984 kommentjére
2016. dec. 23. 1:47

jó!!

Atesz1984
2016. dec. 23. 10:38

Szia!! Akkor érdemes megvásárolni és a notekat használni. Vmint naggeri lenne egy pár kérdésem a beallitassal kapcsolatban. Illetve a hand/ sec mennyi nálad?? Amivel tölti fel! Koszonom

naggeri
2016. dec. 23. 10:46

En ugye plo ra hasznalom de csak amiatt hogy statokat tudjak krealni/ importalni. Ehhez alap h megveszed ill a note caddy edge et is. Hand/sec ot nem tudok mondani, de ami sokat segitett hogy a color coding cuccokat inactive á tettem es ez masszivan begyorsitotta a használatot , tehermentesitette a gépet.
A legegyszerubb ha kigooglizod, nagyjabol mindent megtalalsz róla. Ha elakadnal valahol akkor ird le aztan megprobalok segiteni, de kb user szinten ertek hozzá csak.

lumpi
2016. dec. 24. 5:50

Hali. Én is használom az NC-t, nekem sajnos nem oldotta meg a color coding cucc egyáltalán a dolgaimat, nekem is 90note/sec-cel dolgozik. Egyik elemzőstársunk még több mindenhez hozzányúlt csak emiatt, hogy neki is felmenjen a note/sec-je (windows update, postgresSQL legújabb verzió stb stb) és nem semmivel nem lett neki se jobb. Ha valaki olvassa ezt és még lenne egyéb ötlete azt nagyon megköszönném ha megosztaná velünk.

Élő ügyfélszolgálat