Holdenper
2011. aug. 24. 15:40

NoteCaddy

Most láttam, hogy valaki az egyik blogban ezt a programot emlegette.
Van olyan aki használta már? Mik a tapasztalatok a progival kapcsolatban?

Engem leginkább Omahás használatra érdekelne. Mennyire hasznosak a note-ok amiket készít? Mennyire átláthatóak?

Ha van valami tapasztalat, vélemény a software-ről, azt szívesen várom:)

Amúgy itt a hivatalos oldala:
NoteCaddy - Programmable automatic notes and color coding for Holdem Manager and Poker Tracker 3

misirulez
Válasz Holdenper kommentjére
2011. dec. 15. 1:29

Most láttam, hogy valaki az egyik blogban ezt a programot emlegette.
Van olyan aki használta már? Mik a tapasztalatok a progival kapcsolatban?

Engem leginkább Omahás használatra érdekelne. Mennyire hasznosak a note-ok amiket készít? Mennyire átláthatóak?

Ha van valami tapasztalat, vélemény a software-ről, azt szívesen várom:)

Amúgy itt a hivatalos oldala:
NoteCaddy - Programmable automatic notes and color coding for Holdem Manager and Poker Tracker 3

Az oldalukon nincs link sima NChez csak NC2 hoz ami a HM2 vel kompatibilis. Tipp esetleg, h HM1 juzerek mit csinaljanak?

Holdenper
Válasz misirulez kommentjére
2011. dec. 15. 1:54

Nekem nincs, nem próbáltam végül a programot...de szerintem írj nekik mailt, aztán ők tuti meg tudják mondani a frankót:)

sawwee
Válasz misirulez kommentjére
2011. dec. 15. 2:04

Az oldalukon nincs link sima NChez csak NC2 hoz ami a HM2 vel kompatibilis. Tipp esetleg, h HM1 juzerek mit csinaljanak?

"NoteCaddy is no longer available as a standalone app for new users. Please run NoteCaddy from HM2. The download link is only for existing users who wish to install on another computer"

misirulez
Válasz sawwee kommentjére
2011. dec. 21. 19:02

"NoteCaddy is no longer available as a standalone app for new users. Please run NoteCaddy from HM2. The download link is only for existing users who wish to install on another computer"

Igen, ezért kérdeztem.

Élő ügyfélszolgálat