Boletus
Válasz Jegi7342 kommentjére
2011. márc. 1. 10:01

Szeretném installálni az Omaha Managert.

A Omaha Manager oldalon ezt írja:
If you already have Hold'em or Omaha Manager installed, you can download the free trial version from inside the main application.

Holdem Managerem van, de nem találom sehol, hogy ezen belül hol lehetne installálni az Omaha managert. Tud erről valaki valamit?

buktar
Válasz Boletus kommentjére
2011. júl. 18. 14:01

If you already have Hold'em or Omaha Manager installed, you can download the free trial version from inside the main application.

Holdem Managerem van, de nem találom sehol, hogy ezen belül hol lehetne installálni az Omaha managert. Tud erről valaki valamit?

+1

Omahára jár a 15 nap ingyen használat? HM -et már használok.

Harvey
Válasz panamaa kommentjére
2011. júl. 18. 14:29

én mindig törlöm az épp aktuálisat, belépek újra és beírom az omaha vagy holdem reget :)

Én írtam mailt a supportnak negyed óra alatt küldték a kódot és azóta működnek együtt...

Tomy
Válasz Harvey kommentjére
2011. aug. 30. 12:08

Hali
Valakit érdekel alacsony tétes omaha hand history csere? Ongame hálózaton játszom. Még csak most kezdek itt játszani és alig van HH. Ma vettem 200k NL25-ről.

Tomy
Válasz Tomy kommentjére
2011. aug. 30. 12:11

Hali
Valakit érdekel alacsony tétes omaha hand history csere? Ongame hálózaton játszom. Még csak most kezdek itt játszani és alig van HH. Ma vettem 200k NL25-ről.

Ez a holdemes megszokás, vagyis nem NL25-ről hanem PLO 25-ről

sziszka28
Válasz Tomy kommentjére
2011. szept. 7. 17:14

Hi!
Engem érdekelne a HH pack, nem rég kezdtem bwinen PLO25-öt tolni. Mivel eddig csak NLH játékos voltam, nem tudok cserébe omaha hh-t adni, ezért megelégednék egy link-el is hol tudnék vásárolni. Köszi! :D

majosg
Válasz sziszka28 kommentjére
2011. szept. 11. 16:50

Sziasztok!
2011.05.01. utáni Omaha Manager Small Takes Versiont vennék 30 dollár értékben, amelyet Poker Starson utalnék!

Gabson
Válasz Boletus kommentjére
2011. okt. 10. 21:15

engem is érdekelne

Élő ügyfélszolgálat