Szeretném installálni az Omaha Managert.
A Omaha Manager oldalon ezt írja:
If you already have Hold'em or Omaha Manager installed, you can download the free trial version from inside the main application.
Holdem Managerem van, de nem találom sehol, hogy ezen belül hol lehetne installálni az Omaha managert. Tud erről valaki valamit?
If you already have Hold'em or Omaha Manager installed, you can download the free trial version from inside the main application.
Holdem Managerem van, de nem találom sehol, hogy ezen belül hol lehetne installálni az Omaha managert. Tud erről valaki valamit?
én mindig törlöm az épp aktuálisat, belépek újra és beírom az omaha vagy holdem reget :)
Hali
Valakit érdekel alacsony tétes omaha hand history csere? Ongame hálózaton játszom. Még csak most kezdek itt játszani és alig van HH. Ma vettem 200k NL25-ről.
Hali
Valakit érdekel alacsony tétes omaha hand history csere? Ongame hálózaton játszom. Még csak most kezdek itt játszani és alig van HH. Ma vettem 200k NL25-ről.
Hi!
Engem érdekelne a HH pack, nem rég kezdtem bwinen PLO25-öt tolni. Mivel eddig csak NLH játékos voltam, nem tudok cserébe omaha hh-t adni, ezért megelégednék egy link-el is hol tudnék vásárolni. Köszi! :D
Sziasztok!
2011.05.01. utáni Omaha Manager Small Takes Versiont vennék 30 dollár értékben, amelyet Poker Starson utalnék!