Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Academy Pro

theadvent
2007. ápr. 10. 10:59

Poker Academy Pro

Már egy ideje játszok a progival, főleg a heads up limit részével.
Sparbot a készítők állítása szerint pszeudo optimális stílusban játszik. Akit a pókernek ez a része érdekel érdemes kipróbálnia.

A no-limit botok viszont elég furán játszanak. A legjellegzetesebb különbség
az, hogy gyakran gyakran nyitnak a flopnál rossz pozícióban (lead into the preflop raiser).
Egy példa:
-középső pozícióból emelek 4bb-t AQ s-el robot tartja T9 h-val a BB-n
-flop Ah Td 8s
robot 6bb-vel nyit

Normál játékban ritkán találkozom ilyen lejátszásokkal, de ahogy egyre többet játszom robotok ellen egyre inkább úgy gondolom, hogy ez a taktika eredményes lehet és javíthatnám a játékom ha ezt gyakrabban alkalmaznám.

Mit gondoltok a botok játékáról és a programról?

Admin
Válasz theadvent kommentjére
2007. ápr. 10. 11:04

Elnézésedet kérem, de az "AQ s" és a "T9 h" közzé be kellett illesztenem egy-egy szünet jelet, mivel jelenleg a rendszer sajnos átír bizonyos karakter kombinációkat kártyajelekre.

Skiboy
Válasz theadvent kommentjére
2007. ápr. 10. 11:11

Mit gondoltok a botok játékáról és a programról?

Nem sokat játszottam a botok ellen.
A Hand evaluator és a Showdown calculator funkciót viszont rendszeresen használom. Egyik legjobb a piacon.

want2push
Válasz Admin kommentjére
2007. ápr. 10. 11:15

Régen, amikor 10 maxon játszottam, ha a preflop emelővel szemben tercre vagy két párra javultam a flopon, akkor 90%-ban azt a taktikát követtem, hogy egyből belehívtam. Szerintem ez 10 maxon magasan profitábilisabb játék, mint a check-raise, mivel igen valószínű, hogy az emelőnek lapja van, illetve mivel az ember 10 maxon úgyis olyan keveset játszik, sokkal nehezebb megválni a jó laptól (itt a preflop emelőre gondolok). Így viszont, hogy belehívok, nem árulom el a lapom erejét.

6 maxon az esetek felében belehívok, másik felében pedig check-raise-re játszok, függően a floptól, ellenféltől, illetve hogy hányan is vannak még játékban.

tazpoker
Válasz want2push kommentjére
2009. okt. 28. 10:01

Én most találtam rá erre a programra, az eredeti hozzászólás óta szerintem már sok verzió frissítés történt. Van valakinek tapasztalata a 2.5-el? Nekem első ránézésre tetszik. Teljes verziót futtatok a gépemen.

Élő ügyfélszolgálat