És ha vkinél le van tiltva a chat?
Ilyen esetben nem számít, hogy tiltottad a chatet.
Nem azt irtam,hogy ott ulsz folotte, hanem a kozelben vagy. Addig filmezhetsz, fozhetsz, barmit csinalhatsz, az a lenyeg, hogy meghalld a jelzest, es idoben gepkozelbe kerulj
En meg sehol se lattam ilyet starson kivul, pedig ipokeren meg regen a partyn is sokat toltam. A starson viszont siman a chatben irt egy moderator/automata, nem volt semmi felugro ablak
Nekem meg egyszer felugrott egy ilyen szar kinyomtam véletéenül és azota se jót ujra elö.
Mondjuk ez ugy poén ha 10 gépen fut bot 10hálozaton (teremben) és 2 oránként váltogatják a hálozatot ahol játszanak igy kb 24 órát tolhatják.
Ha 10 asztalon 2bb/100-ta hoz 2 teremben szép kis lové napi 2,8K +RB és bonusz
De ezek a botok tulajdonképpen szoftverek, programok amik a gépen futnak. Nem tudják a termek így kiszűrni őket? Megvizsgálni az adott személy gépét hogy fut-e rajta ilyen program?
Ha a Google a barátod, akkor miért nem tudtál válaszolni a kérdésre?
Én is utánanéztem a Google-ben, de ott nem írtak túl sokat róla, plusz a cikkek többsége már 2-3 éves, azóta pedig jöhettek jobb botok vagy jobb módszerek ezek kiszűrésére és gondoltam hogy talán itt vannak olyanok akik tudják ezeket.
De ezek a botok tulajdonképpen szoftverek, programok amik a gépen futnak. Nem tudják a termek így kiszűrni őket? Megvizsgálni az adott személy gépét hogy fut-e rajta ilyen program?