Poker Edge
Őszintén szólva nem sokat hallottam erről a szoftver-ről. Használja valaki?
http://www.poker-edge.com/
Érdekesnek találom hogy az Id-ba beírva a nickem jellemez mint játékost. Persze csak sarkítva. Több fórumozó nevére is rákerestem, találtam is meglepő eredményeket. :)
Ez király, nekem nagyon tetszik! Sajnos a b2b-t (paramin poker) - ahol én játszom - nem monitorálja :(
Még korábbi nevemre kerestem rá party-n és ezt írja:
"Congratulations, you are a Shark (Tight-Aggressive/Aggressive). Your Tight-Aggressive PreFlop play and Aggressive PostFlop play will earn you great profits at the Poker Table.
As a shark, you have few weaknesses. You may get bored from winning all the time."
Szerintem ha mostanában látott volna, akkor inkább egy overagresszív idiótát írt volna ki és nem sharkot...
Gargamel-Azrael is shark, a többieknek nem jutott eszembe a neve...
En magamat nem talaltam, valoszinü mert nem töltök tul sok időt egy oldalon :-) Na meg mindig mas nevet használok :-)
En Want2push-t es Skiboyt megtalaltam....
Mindketten Bombak :-)
Te kikre kerestél még ra?
Még annyit, hogy az összes "nagy névnél BOMB-ot ír, és azt tanácsolja, hogy kevesebb hand-el játszon. Ugyanezt láttam a nagyobb online profiknál is. Szóval az igazán jó loose -agresszív játékost így jellemzi.
Skiboy-ra a party-n "Maniac"-ot ír, amit elég nehezen tudok elképzelni...Skiboy, Te Skiboy néven játszottál a party-n?
Ez király, nekem nagyon tetszik! Sajnos a b2b-t (paramin poker) - ahol én játszom - nem monitorálja :(
Még korábbi nevemre kerestem rá party-n és ezt írja:
"Congratulations, you are a Shark (Tight-Aggressive/Aggressive). Your Tight-Aggressive PreFlop play and Aggressive PostFlop play will earn you great profits at the Poker Table.
As a shark, you have few weaknesses. You may get bored from winning all the time."
En magamat nem talaltam, valoszinü mert nem töltök tul sok időt egy oldalon :-) Na meg mindig mas nevet használok :-)
En Want2push-t es Skiboyt megtalaltam....
Mindketten Bombak :-)
Te kikre kerestél még ra?
Igen, minden nagymenő BOMB! Egyébként w2p is az volt, amikor megnéztem!
Igazad van, én nem kanrich-ként játszom, minden teremben különböző nevem van, a party-n például "tabledancer_" vagyok :)
Igen, minden nagymenő BOMB! Egyébként w2p is az volt, amikor megnéztem!
Igazad van, én nem kanrich-ként játszom, minden teremben különböző nevem van, a party-n például "tabledancer_" vagyok :)
Skiboy-ra a party-n "Maniac"-ot ír, amit elég nehezen tudok elképzelni...Skiboy, Te Skiboy néven játszottál a party-n?