Köszönöm mester, de fentebb már linkeltem, hogy az hozzá van adva. Olvasni is kéne, nem csak hűbelebalázs módjára segíteni :D.
Lecso10: Köszönöm, te megértesz :). Próbáltam a többi default profillal is, de ugyan ez a helyzet :(. Nem tudom, hogy tudtam volna elállítani. A note trackerben akkor jártam először, amikor felfedeztem, hogy van ilyen auto note funkció, véletlenül észrevettem, hogy a handek visszanézésénél vannak nem általam note-olt információk. Itt van még egyszer http://img827.imageshack.us/img827/1538/f96s.jpg . Bal oldalon ugye az van, amikor zsuga közben megyek bele a note editorba, a jobb oldalon pedig amikor a PT-en belül.
Csináltam egy reportot amiben leszűrtem a handeket minden utcára amikor allin kerültem, és szeretném tovább szűrni,h csak azok maradjanak meg, amikor esélyesebbként kerültem allin. Van erre valami lehetőség?
Sziasztok!
Tudja valaki miért van az, hogy ha Reportot akarok csinálni a hyperhus handjeimre, beállítok egy filtert h eff stack 0-8BB és 3x annyi handem van BB-ről, mint SB-ről?
Sziasztok!
SNG-nel hogy tudom leszurni egy jatekos egy masik jatekos elleni handjeit? szeretnem latni a meccsek szamat, evwint, valoswint, stb.
a results fulon a hero vs villian nem jo, mert ott csak a win-t mutatja, az evwint nem.
s az se jo, hogy ha mondjuk littlemage vs gipszjakabot akarom megnezni, s csak siman kijelom gipszjakabot, mert ha vannak mineolt handek, akkor mar nem csak a kozos handeket mutatja/szamolja.
HMben volt olyan hogy vs player, de itt nem nagyon talalok ilyet.
koszi!
Sziasztok!
SNG-nel hogy tudom leszurni egy jatekos egy masik jatekos elleni handjeit? szeretnem latni a meccsek szamat, evwint, valoswint, stb.
a results fulon a hero vs villian nem jo, mert ott csak a win-t mutatja, az evwint nem.
s az se jo, hogy ha mondjuk littlemage vs gipszjakabot akarom megnezni, s csak siman kijelom gipszjakabot, mert ha vannak mineolt handek, akkor mar nem csak a kozos handeket mutatja/szamolja.
HMben volt olyan hogy vs player, de itt nem nagyon talalok ilyet.
koszi!
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy tudok több nicket egy alias alá összevonni? Eddig nem sikerült rájönni :)
Üdv!
Azt szeretném megtudni, hogy tudok több nicket egy alias alá összevonni? Eddig nem sikerült rájönni :)
A neved mellett jobbra van egy kis ikonka. Arra nyomj rá
Sziasztok, azt szeretném megtudni, hogy sikerült-e valakinek a PT4-et és a BWIN-t összelőnie?
Nekem eltünteti a handhistory filet, írja, hogy importálva van, viszont 1 db handet sem látok. Az SNG-kről nem is beszélve. Van valami trükkös beállítás?
Tudja valaki,h hol lehet beállítani,h a versenyek kezdési illetve befejezési időponját ne csak 12 órás hanem 24 órás tartományban jelezze ki?