Hol lehet a HUD-ban szereplő számok méretét növelni egységesen? Köszi.
Ha játszok egy ipoker terembe(Mybet)meg egy ongame(playboy)
Akkor csak az ongames teremnél van hud.
Mit lehet tenni ,hogy mind a 2 legyen HUD?
Sziasztok, azt valahol be lehet állítani a hud-nál, h külön egy statot csak bizonyos számú alkalom után mutasson, vagy más színnel írja ki, pl 5 alkalomig ne jelenjen meg a 3 bet statisztika vagy más színnel, mint 5 felett? köszi
PT4-et szeretném megvenni mert a HM2 tetú lassu lett vmiért. A small stakes pt4 meg a sima között mi a különbség MTT-ken? Bizonyos limitig elég a small stakes ? Mennyi az a limit?
Azt az akciót nem találom ahol ha van HM2-d és lefotózod olcsóbb a PT4 , ez promóció él még vagy lemaradtam?
Marcow for President!!
Valaki?
PokerTracker Small Stakes Edition is limited up to and including the following limits:
No-Limit & Pot-Limit: 0.25 / 0.50
Limit: 0.50 / 1.00
Tournaments & SNG's: 22.00 buyin
A HM1/HM2-ről PT4-re való váltás 40%-os kedvezménnyel promója május 5.-ig volt érvényben:
Segédszoftver háború - a PokerTracker 40% kedvezményt ad a Holdem Manager tulajdonosoknak
Köszi ! A hudot hogy lehet mozgatni , a HM2-ben ha lenyomtad az egeret és huztad akkor lehetett húzni itt?
Hand és a Hands Abbreviated között mi a különbség? Tudom h rövidítve a jelentése , de az agyam ezt nem tudja értelmezni h mi lehet?
Hand és a Hands Abbreviated között mi a különbség? Tudom h rövidítve a jelentése , de az agyam ezt nem tudja értelmezni h mi lehet?
Köszi ! A hudot hogy lehet mozgatni , a HM2-ben ha lenyomtad az egeret és huztad akkor lehetett húzni itt?