Elvileg ez kell hozzá, de nekem fingom sincs, hogy mit csináljak ezzel:
Fold to T Float Bet % in 3+Bet Pot
(cnt_f_float_def_opp_action_fold_3bet_pot_copy_IHS / cnt_T_float_def_opp_3bet_pot_copy_IHS) * 100
cnt_f_float_def_opp_action_fold_3bet_pot_copy_IHS
sum(if[(tourney_hand_player_statistics.flg_p_3bet OR tourney_hand_player_statistics.flg_p_4bet) AND lookup_actions_p.action LIKE '%R' AND tourney_hand_player_statistics.flg_t_open_opp AND tourney_hand_player_statistics.amt_t_bet_facing > 0 AND substring(lookup_actions_t.action from 1 for 2) = 'XF', 1, 0])
cnt_T_float_def_opp_3bet_pot_copy_IHS
sum(if[(tourney_hand_player_statistics.flg_p_3bet OR tourney_hand_player_statistics.flg_p_4bet) AND lookup_actions_p.action LIKE '%R' AND tourney_hand_player_statistics.flg_t_open_opp AND tourney_hand_player_statistics.flg_t_check AND tourney_hand_player_statistics.amt_t_bet_facing > 0, 1, 0])
Valaki fel tudná építeni belőle?
thx a lot
popup
Hi
Hogyan tudnám megcserélni a popupon a turn és a river "füleket", hogy balról jobbra sorban legyenek? Tehát: Preflop,flop,turn, river.
A hud profile editorban sorban vannak lefelé, de a popup hudon pedig megfordítja valmiért.
update:
Megvan. Az Hud profile editoron belül az assign popupups alatt lehet változtatni a sorrendjüket.
Sziasztok!
Kicsit fura kérdés lesz, de ezt nem merném feltétlen a supporttól megkérdezni közvetlen..:)
Egyik haverom eladta a PT4 lincenszének a felét egy random arcnak aki rájött, hogy mégsem akar fizetni..:) van olyan opció, hogy letiltja a kódját és új linceszet kér?
Valakinek volt már hasonló problémája?:)
Előre is nagyon szépen köszi, minden választ
Tartok tőle, hogy nem. Nem nagyon mondhatod, hogy elvesztetted a kódot, hiszen ott van weben. Amivel tán lehetne próbálkozni, hogy azt mondod az ellen kódjához csatolt géped elveszett/újrainstalláltad majd kéred a kulcs reinitet. Nem tudom erre mi történik, de ha gyorsan felrakod egy gépre és regisztrálsz, akkor a másik már nem fogja tudni használni. Viszont lehet hogy lebuksz mint a vizicsibe, ha logolják a próbálkozást...
Sziasztok!
Kicsit fura kérdés lesz, de ezt nem merném feltétlen a supporttól megkérdezni közvetlen..:)
Egyik haverom eladta a PT4 lincenszének a felét egy random arcnak aki rájött, hogy mégsem akar fizetni..:) van olyan opció, hogy letiltja a kódját és új linceszet kér?
Valakinek volt már hasonló problémája?:)
Előre is nagyon szépen köszi, minden választ
Tag-ek
Kicsit átrajzoltam pár tage-et, hogy élénkebb, jobban látható legyen. Ha valakinek megtetszik, akkor emailben átküldöm.
Ha a plafont verdesi a rollotok, akkor 1$-t elfogadok cserében. :)
én inkább a monitorom fényerejét növeltem volna :p
legalábbis itt jól látszódik minden
én inkább a monitorom fényerejét növeltem volna :p
legalábbis itt jól látszódik minden