Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

erikkke
Válasz reservoir kommentjére
2014. dec. 21. 15:01

légyszi segítsen aki tudja : hogy lehet be állítani a graffikonon a rakeback megjelenítést ?

Maxxxika
2014. dec. 21. 16:00
lecso10
Válasz titcar kommentjére
2014. dec. 21. 16:29

azzal mit lehet csinálni, hogy ne nőjön hatalmasra az adatbázis? kb. 3x olyan ütemben nő, mint ahogy hm1nél volt...

Nem lehet,hogy duplán importál? Pipáld ki,hogy helyezze át az importált handeket a processed mappába. Így a handhistory mappából törli majd a feldolgozott handeket. Csak egy tipp, de nekem amikor használni kezdtem ez volt.

erikkke
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. dec. 21. 16:46
titcar
Válasz lecso10 kommentjére
2014. dec. 22. 9:39

Nem lehet,hogy duplán importál? Pipáld ki,hogy helyezze át az importált handeket a processed mappába. Így a handhistory mappából törli majd a feldolgozott handeket. Csak egy tipp, de nekem amikor használni kezdtem ez volt.

dupla importnál kihagyja a már bent levő handeket, ezt már a pt2 is tudta szerintem, meg azért elég alap feature

titcar
Válasz lecso10 kommentjére
2014. dec. 22. 16:35

arra van valakinek ötlete, hogy ha csak simán elindítom a pt4et, miért pörgeti 10% körül a procit? semmi auto import v ilyesmi nem megy...

Maxxxika
2014. dec. 22. 17:52

"Restart PT4, and run these housekeeping options in this order:
(1) Reindex
(2) Cluster
(3) Vacuum/Analyze

and let me know if that helps. You can find all of these options in Database -> Database Management -> Housekeeping, and these can and will take a long time if you have a large database (many hours or more)."

csabadeak
2014. dec. 23. 19:06

azzal mit lehet csinálni, hogy ne nőjön hatalmasra az adatbázis? kb. 3x olyan ütemben nő, mint ahogy hm1nél volt...

Nálam is ilyen probléma van. Nagyon gyorsan nő a database, és csökken a gépemen a hely :)

NovaTerra
2014. dec. 23. 21:55

arra van valakinek ötlete, hogy ha csak simán elindítom a pt4et, miért pörgeti 10% körül a procit? semmi auto import v ilyesmi nem megy...

PostgreSQL is terhelheti annyira a gépet.

titcar
Válasz NovaTerra kommentjére
2014. dec. 24. 11:32

PostgreSQL is terhelheti annyira a gépet.

az hm alatt is pörgette volna, de ott ez nem volt...

hh-kat hova rakja át alapértelmezésként import után? mert a mappát kiüríti, de hogy hova rakja azt nem találom :D

Élő ügyfélszolgálat