Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Poker Tracker 4

Maxxxika
Válasz lecso10 kommentjére
2015. jan. 9. 8:04

Eleve arra a meghajtóra telepítsd a pt4-t, ahol az adatbázist is szeretnéd tárolni.

mármint a postgresql-t

titcar
Válasz lecso10 kommentjére
2015. jan. 10. 8:41

Eleve arra a meghajtóra telepítsd a pt4-t, ahol az adatbázist is szeretnéd tárolni.

a kérdés mondjuk nem pont ez volt :)

trixilw
Válasz reservoir kommentjére
2015. jan. 10. 13:03

manuálisan kell:

először csinálsz egy tablespace-t, ahol megadod a directoryt:
PostgreSQL: Documentation: 9.1: CREATE TABLESPACE

utána létrehozod az adatbázist:
PostgreSQL: Documentation: 9.1: CREATE DATABASE

Ehhez kapcsolódsz hozzá a pt-vel.

Vagy teljesen kiírtod a postgre-t, újratepelíted oda ahová akarod és akkor már ott lesz minden.

titcar
Válasz trixilw kommentjére
2015. jan. 13. 20:25

manuálisan kell:

először csinálsz egy tablespace-t, ahol megadod a directoryt:
PostgreSQL: Documentation: 9.1: CREATE TABLESPACE

utána létrehozod az adatbázist:
PostgreSQL: Documentation: 9.1: CREATE DATABASE

Ehhez kapcsolódsz hozzá a pt-vel.

Vagy teljesen kiírtod a postgre-t, újratepelíted oda ahová akarod és akkor már ott lesz minden.

no utánanéztem, igazából ezt kell tolni:
https://wiki.postgresql.org/wiki/Change_the_default_PGDATA_directory_on_Windows

a lényeg, hogy a step2-ben átírni, átkopizni a jelenlegi helyéről az újra, hoyg ne butuljon meg, géprestart. aztán új db-t már az új helyre akar csinálni a pt, a régi meg mehet kukába, vagy lehet tovább használni.

Mr. Shark
2015. jan. 16. 21:47

Sziasztok!

Most fordult elő először, hogy PS-en, Zoom-on totál össze-vissza mutat mindent a PT4. Eddig teljesen jól működött, de a mai napon volt hogy nem a saját és ellenfeleim statjait láttam, volt hogy meg sem jelent vagy ha megjelent a másik emberhez tartozó stat, rávittem az egeret és eltűnt. Alig van hand tárolva, de amúgy is 8GB ramom van 8magos 4Ghz processzorral. Minden rendesen be volt állítva, nem változtattam meg sehol semmit. Ma volt egy server crash PS-en miközben játszottam, nem tudom az hülyítette-e meg? Az talán segítene ha újra raknám a PT4-et + kitörölném a history-t?

gorcsy
Válasz Mr. Shark kommentjére
2015. jan. 16. 22:21

Sziasztok!

Most fordult elő először, hogy PS-en, Zoom-on totál össze-vissza mutat mindent a PT4. Eddig teljesen jól működött, de a mai napon volt hogy nem a saját és ellenfeleim statjait láttam, volt hogy meg sem jelent vagy ha megjelent a másik emberhez tartozó stat, rávittem az egeret és eltűnt. Alig van hand tárolva, de amúgy is 8GB ramom van 8magos 4Ghz processzorral. Minden rendesen be volt állítva, nem változtattam meg sehol semmit. Ma volt egy server crash PS-en miközben játszottam, nem tudom az hülyítette-e meg? Az talán segítene ha újra raknám a PT4-et + kitörölném a history-t?

Nálam ugyanez tegnap este óta, szerintem náluk a hiba nem nálunk és rövidesen javítják gondolom.

csabadeak
Válasz Mr. Shark kommentjére
2015. jan. 16. 22:24

Sziasztok!

+1 Nekem is ez a problémám. Remélem holnapra meg lesz oldva mert hétvégét ezért kár lenne kihagyni :D

Az Öreg
2015. jan. 18. 17:51

Üdv! Honnan tudnék PT4-re vs HERO statot szerezni? Már egy 3bet vs hero-val is sokat segítenétek! Köszi

Az Öreg
Válasz Az Öreg kommentjére
2015. jan. 19. 20:06

Üdv! Honnan tudnék PT4-re vs HERO statot szerezni? Már egy 3bet vs hero-val is sokat segítenétek! Köszi

up!!

trixilw
2015. jan. 20. 1:30

https://www.pokertracker.com/forums/viewtopic.php?f=61&t=49682

persze máshogy is meg lehet oldani. PPB-hez csatlakozással mondjuk :)

Élő ügyfélszolgálat