Most nincs fent a PT3-am. PT-ben látszik a táblázatos összesítő formátumban az ellenfél handje egy külön oszlopban?
AA vs. KK és KK vs. AA csatáim gyakoriságát szeretném megnézni (egy elég nagy adatbázison). Esetleg tudtok erre valami filtert?
Másnak sem indul a PT?
Nálam elindult.
Tegnap valami server gond volt a pt-nél, kb 1 órán keresztül nem indult, a pt web sem
Az új frissítéssel pedig elég komoly hibákra lettem figyelmes.
Pl. volt egy játékos akinél a 3bet:250, fold3bet:400...stb
Ahoj!
Kicsit megbarkácsolnám a Popup ablakokat. Első körben olyat szeretnék ami a HM-ben van, vagyis hogy mutassa hogy melyik pozícióból hogyan játszik a halacska. Lehet-e ilyet és hogyan?
Ahoj!
Kicsit megbarkácsolnám a Popup ablakokat. Első körben olyat szeretnék ami a HM-ben van, vagyis hogy mutassa hogy melyik pozícióból hogyan játszik a halacska. Lehet-e ilyet és hogyan?
Tegnap valami server gond volt a pt-nél, kb 1 órán keresztül nem indult, a pt web sem
Az új frissítéssel pedig elég komoly hibákra lettem figyelmes.
Pl. volt egy játékos akinél a 3bet:250, fold3bet:400...stb
Ja, én is tapasztalom, azóta folyamatosan elrontja a nyert/vesztett összegeket.
De ezen felül játszottam már olyan emberrel akinek 120volt a VPIP-je, és 120 a flop donkja. :)
Úgyhogy aki teheti a 30.9-et hanyagolja picit.
Pokertracker oldalán írták:
C:\Program Files (x86)\PokerTracker 3\Data\Config\PokerTracker.cfg file, and under the [General] section, add the following: LogCacheUpdateQueries=Y
After you do that, restart PT3. Then go into Database > Housekeeping and Rebuild Cache (note: this is different than Update Cache and is only available in Beta 30.9). Once that's done, your stats will be repaired.
(Nekem nem segített.)
Nekem még 5.2-es build van fent, nem frissítettem, viszont vannak eltérések a statisztikáim között, mint pl: General fül alatt a Player Statistics piros miközben pluszos vagyok (Player Summary zöld, azzal nincs baj), szintén a statisztikánál eltéréseket mutat a Details fül alatti adatokhoz képest. Illetve Graphs-nál mintha nem mutatna egy jelentősebb EV különbséget.