Contributedre én csináltam statot, de a PT honlapon is van fenn, viszont magyarázd már el plz, hogy mi a különbség az avg. és a weight között, mert erről még nem is hallottam. Ja igen, a dealt az MGR természetesen.
nagyjából elmondom, és akkor leparaméterezheted :D
avg.: átmenet dealt, és contri között, csak az kap ugye rake-t, aki tett is a potba, de utána már mindegy, hoyg mennyit, mert mindenki egyformán kap (de itt nem vagyok vele tisztában, hogy kell e flopot nézni, tehát pl a vak is kap e raket)
weight: csak az kap raket, aki tett is a potba, és a teljes rake-nek csak akkora százalékát, amekkora százalékát a potnak adja (mondjuk itt sem vagyok tisztában a vakokkal, ha preflop dobnak, vagy ugyanúgy a preflop emelő 3betre dobja, de a többiek néznek flopot)
amit eddig leparamétereztél PT-nek, azt melyik módszerrel csináltad?
Szervusztok! Abban kérnék segítséget, hogy a PT3 trial verziójából hogyan és milyen formátumba tudom kimásolni az SnG statjaimat, amit itt a fórumon elemeznénk ki és hogyan tudom beilleszteni.
Köszi; TGA81
Tracker használata Pokerstars kliensnél
Sziasztok!
Nem rég regisztráltam ide és csak annyit szeretnék kérdezni hogyan lehet használni a trackert a pokerstarsnál, vagy nem is engedélyezik, mert hiába állítok be mindent a trackernél is meg a kliensnél akkor sem akarja bedobni a hudot.
Előre is köszönöm!
Dzsí
Angol nyelvű HH-d van? Ajánlom, az utolsó 20 oldalt olvasd vissza, minden kérdésre válszt lelsz.
ofkorz :)
FTP-n, PS-n pl. kapsz, UB-AP is beleszámolja a raked handekbe, akkor is ha nem nézel flopot, de persze mások igen. Úgy gondolom, ez másutt is így van.
Ua. igaz, mint az előzőre. Ha te nem is nézel flopot, de van rake, akkor te is részesülsz belőle.
A weight módszer szerint. Mindjárt berakok még egy postot, de keress rá a PT honlapon is. Get more...->Statistics->"Contributed". Egy találat lesz, a Bossra írodott, és még a pénznemet is kezeli. Az enyém sajnos nem.
Leszedtem, úgy nézem hogy az a custom stat helyesen számolja weight contri szerint. Kézzel is ennyit számoltam pár handre, és HM is annyit mutat.
Illetve valóban két helyről is megerősítették, hogy a contri rake módozatoknál (mindkettőnél) a preflop eldobott, de potba tett pénz is beleszámít. (pl vak, vagy 3betre dobás), ha a többiek által azért volt flopnézés.
A gond az, hogy a PT fejlesztője szerint avarage contri-t semmiképpen sem tudnak számolni, mivel az adatbázisból sehogysem lehet kiolvasni, hogy hányan tettek pénzt a potba. Szóval csak weight contrit és dealtet tudnak számolni. Miközben tudomásom szerint jópár oldal használ avarage-t (UB-AP, Ipoker január óta, Ongame). Van esetleg ötleted?
Mondjuk ez egy reménytelen kérés, mert hiszek a PT fejlesztőjének, de nehezen fogom fel, hogy miért nem oldható meg.
Talán majd a közeljövőben, de hátha addig a PT fejlesztők is tesznek előrelépést az ügyben.
Sziasztok!
Mondja meg nekem vki, hogy hol tudom azt állítani, hogy a hud ne vakszintenként mutassa a statokat, hanem az összesítettet.
Másik kérdésem az lenne vajon miért nem jelenik meg a hud tournament-nél, mikor sng-nél kifogástalanul megy?
Köszi előre is
Bálint
Sziasztok!
Mondja meg nekem vki, hogy hol tudom azt állítani, hogy a hud ne vakszintenként mutassa a statokat, hanem az összesítettet.
Másik kérdésem az lenne vajon miért nem jelenik meg a hud tournament-nél, mikor sng-nél kifogástalanul megy?
Köszi előre is
Bálint