Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni a PT3-al kapcsolatban? Az Inter Pókeren játszom de nem tudom beimportálni a handeket!! Az Everesten mindez működik,ott csak az a baj ha MTT-n más asztalhoz ültetnek újra aktíválnim kell az impertálást,hogy legyen HUD-om.
Szeretném ha segítenétek!!
Köszönöm!
segítség!!!
Szeretném beállítani a PokerTracker 3at PokerStarshoz de még soha nem használtam ilyet aki tud segítsen.
Bár csak ilyen trial verzió de remélem működhet vagy ha ez nem akkor esetleg valami trial verziós HM et is csinálnék de ahhoz is segítséget kérnék.
Előre is köszönom!
kb 7000 hand alatt a program szerint 30$ többet nyertem mint a valós. Ez így használhatatlan. Valami megoldás?
Ongame alatt, starso, ft-n jó.
kb 7000 hand alatt a program szerint 30$ többet nyertem mint a valós. Ez így használhatatlan. Valami megoldás?
De az! De ekkorát elszámolni, így minek használni?! Hónap végén kétszer annyit fog mutatni mint a valós nyeremény. lol.
De az! De ekkorát elszámolni, így minek használni?! Hónap végén kétszer annyit fog mutatni mint a valós nyeremény. lol.
Vmiért nem mutatja a Statokat MTT-ken nem tudja valaki miért van ez?
CGben tökéletes Omahaban is és Holdemben is.
Vmiért nem mutatja a Statokat MTT-ken nem tudja valaki miért van ez?
CGben tökéletes Omahaban is és Holdemben is.
Nincs véletlenül egy saját profilod, ami üres? Milyen terem?