norb
Válasz Filipinzaghi kommentjére
2011. júl. 9. 13:36

Sziasztok! Enet-en másnak sem mutat a PT3 All in EV-t?

Triccianus
Válasz norb kommentjére
2011. júl. 9. 15:48

Sziasztok! Enet-en másnak sem mutat a PT3 All in EV-t?

Nem, nem mutat. Itt a muckolt lap muckolt is marad.

norb
Válasz Triccianus kommentjére
2011. júl. 9. 16:50

Nem, nem mutat. Itt a muckolt lap muckolt is marad.

Az igen, de amikor All in megyek (megadják vagy én adom meg), akkor mindkettőnk lapja ismertté válik. Ezekből miért nem számol EV-t?

NeoTotus
Válasz norb kommentjére
2011. júl. 10. 21:09

Az igen, de amikor All in megyek (megadják vagy én adom meg), akkor mindkettőnk lapja ismertté válik. Ezekből miért nem számol EV-t?

Ja, ezt én sem értem, miért bonyolult beépíteni egy ilyet a programba...főleg, hogy ez a legfontosabb dolog.

bacardi2268
Válasz Filipinzaghi kommentjére
2011. júl. 17. 10:33

Hello
AKpoker, PT3 Hud probléma
A FR asztalon van hud, minden működik ahogy kell, viszont SH (max4) asztalon nincsen hud, csak a PT jel jelenik meg.

Valakinek valami ötlet , hogy lehetne a hudot odavarázsolni??

angol nyelvű HANDhistory, meg lehet nincs beállítva az autostart ?

nem tom pontosan mi lehet az oka

gyrv84
Válasz bacardi2268 kommentjére
2011. júl. 18. 22:40

Sziasztok!

Sajnos meghalt a laptopom! Most olyan problémám van hogy valahogy meg kellene szerezni a PT3 adatbázisomat ami a gépen volt! A vinyó az ép, minden meg van csak hogy lehet ebből visszanyerni a PT3 adatbázist! Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm!

Talheimer
Válasz gyrv84 kommentjére
2011. júl. 18. 22:58

Sziasztok!

Sajnos meghalt a laptopom! Most olyan problémám van hogy valahogy meg kellene szerezni a PT3 adatbázisomat ami a gépen volt! A vinyó az ép, minden meg van csak hogy lehet ebből visszanyerni a PT3 adatbázist! Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm!

Menü: File / Backup

Kapsz egy zip file-t, ezt at kell masolni a masik gepre es File / Restore

gyrv84
Válasz Talheimer kommentjére
2011. júl. 18. 23:11

Menü: File / Backup

Kapsz egy zip file-t, ezt at kell masolni a masik gepre es File / Restore

De nem tudom elindítani a PT3-at. Az csak akkor indul el ha van hozzá adatbázis, de ezt nem látja, valamiért! Gondolom azért mert ez már csak egy külső vinyón van és nem erre a gépre telepítettem!

Ynekro
Válasz gyrv84 kommentjére
2011. júl. 25. 2:16

Sziasztok!

Betfair en játszom és mtt vagy több asztalos sng-nél mikor új asztalhoz kerülök hud nem jelenik meg tovább. Próbáltam, h újraindítom a trackert de semmi.
legújabb verzióm van...
Ötlet?:)
köszönöm

Slynzor
Válasz Ynekro kommentjére
2011. júl. 25. 14:49

BB

Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy a HUD-ra az M számon kívül ki lehet-e tenni, hogy hány BB-je van a játékosoknak. Sehol nem bukkantam rá :). ELőre is köszi a segítséget.

Élő ügyfélszolgálat