Sziasztok! Enet-en másnak sem mutat a PT3 All in EV-t?
Sziasztok! Enet-en másnak sem mutat a PT3 All in EV-t?
Nem, nem mutat. Itt a muckolt lap muckolt is marad.
Az igen, de amikor All in megyek (megadják vagy én adom meg), akkor mindkettőnk lapja ismertté válik. Ezekből miért nem számol EV-t?
Hello
AKpoker, PT3 Hud probléma
A FR asztalon van hud, minden működik ahogy kell, viszont SH (max4) asztalon nincsen hud, csak a PT jel jelenik meg.
Valakinek valami ötlet , hogy lehetne a hudot odavarázsolni??
Sziasztok!
Sajnos meghalt a laptopom! Most olyan problémám van hogy valahogy meg kellene szerezni a PT3 adatbázisomat ami a gépen volt! A vinyó az ép, minden meg van csak hogy lehet ebből visszanyerni a PT3 adatbázist! Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Sajnos meghalt a laptopom! Most olyan problémám van hogy valahogy meg kellene szerezni a PT3 adatbázisomat ami a gépen volt! A vinyó az ép, minden meg van csak hogy lehet ebből visszanyerni a PT3 adatbázist! Nagyon fontos lenne! Előre is köszönöm!
Menü: File / Backup
Kapsz egy zip file-t, ezt at kell masolni a masik gepre es File / Restore
Sziasztok!
Betfair en játszom és mtt vagy több asztalos sng-nél mikor új asztalhoz kerülök hud nem jelenik meg tovább. Próbáltam, h újraindítom a trackert de semmi.
legújabb verzióm van...
Ötlet?:)
köszönöm
BB
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy a HUD-ra az M számon kívül ki lehet-e tenni, hogy hány BB-je van a játékosoknak. Sehol nem bukkantam rá :). ELőre is köszi a segítséget.