L.T.
Válasz L.T. kommentjére
2011. nov. 17. 11:50

Én sehogy nem tudok rászűrni.milyen filterezés kell hozzá?

Ok,már rájöttem.:-)

Rendo840
Válasz Csonesz kommentjére
2011. nov. 17. 19:51

Szia!

Nekem a PartyPoker nyelvváltása magyarról angolra mindent megoldott, + Preferences/General/Hand Histories fül alatt azért nem árt ha itt is be van jelölve a Yes.

Sziasztok!

Egy olyan gondom lenne, hogy a Party Poker-en játszva a statjaim nem jelennek meg az asztaloknál.
A hand-historykat beolvassa szépen, bár csak manuális beállítás után, és ezt írja a config fül alatt pirossal, hogy: No Partygaming skin is configured to save hand histories to disk.
Lehet az a gond, hogy a hand historyk nyelve angol a lobbym pedig magyar?
ELőre is kösz a segítséget!

Csonesz
Válasz Rendo840 kommentjére
2011. nov. 17. 22:07

Köszi, megnézem. A yes az be van lőve, ránézek erre az angolosításra.
Érdekes: a live support-os azt mondta, hogy csak újratelepítéssel megoldható a nyelvváltás dolog.

kijo
2011. nov. 18. 11:13

PT3 HUD-ról betudnátok linkelni néhány (magyar) oldalt, ami segítene kiigazodni rajta? Hogy kell beállítani, melyik rövidítés mit takar..

Ha egy picit keresel az magyar oldalak között fogsz találni komplett PT beállító magyar nyelvű videót.

Rendo840
Válasz kijo kommentjére
2011. nov. 18. 13:21

Meg lehet azt oldani hogy a PT3 HUD-nál, játék közben mikor beülök egy asztalhoz, ne az aktuális 0-ról induló statisztikát mutassa rólam, hanem az eddig elért összesített statisztikámat?

trixilw
2011. nov. 18. 13:34

Meg lehet azt oldani hogy a PT3 HUD-nál, játék közben mikor beülök egy asztalhoz, ne az aktuális 0-ról induló statisztikát mutassa rólam, hanem az eddig elért összesített statisztikámat?

Jórég néztem ezt (majdnem egy éve), akkor nem lehetett, de egyébként ez így van jól. A saját statisztikáidat úgyis ismered, ha van egy értelmes méretű adatbázisod, akkor egy session nem változtat semmin, viszont látod, hogy milyen képet mutatsz az asztalnak magadról.

Rendo840
Válasz trixilw kommentjére
2011. nov. 18. 15:34

Köszi végül is jó így, de ha hirtelen elfelejtem a statomat akkkor jól jött volna. :)

És hogyan lehetne megoldani azt hogy 2 gépen lássam ugyan azt a statisztikát?
Hogyan kell ezeket az adatokat átimportálni, és a másik gépre exportálni?
Szeretném a barátnőmére is feltelepíteni, kérni kell másik kódot vagy elfogadják ugyan azt?
Ugyan úgy telepítsem az övére a Pt3-at mint az enyémre?
Előre is köszi a választ!

trixilw
2011. nov. 18. 16:26

Köszi végül is jó így, de ha hirtelen elfelejtem a statomat akkkor jól jött volna. :)

És hogyan lehetne megoldani azt hogy 2 gépen lássam ugyan azt a statisztikát?
Hogyan kell ezeket az adatokat átimportálni, és a másik gépre exportálni?
Szeretném a barátnőmére is feltelepíteni, kérni kell másik kódot vagy elfogadják ugyan azt?
Ugyan úgy telepítsem az övére a Pt3-at mint az enyémre?
Előre is köszi a választ!

Ők úgy mondják, hogy két gépre vetted a licenszt, igazából annyi gépre telepíted ahányra nem szégyelled, viszont egyszerre maximum csak kettőn futhat. Ez indításnál ellenőrizve van.
A másik problémára több megoldás is létezik. Első, hogy felhőben, szerveren tárolod a hh-kat és mindig lehúzod a másik gépen. Vagy backupolsz és a másik gépen futtatsz egy restore-t.
Minden itt van: PokerTracker • View topic - Tutorial: Synchronizing Databases

balu999
Válasz trixilw kommentjére
2011. nov. 19. 15:17

Az lenne a kérdésem hogy nem mutatja a PT a HUD-ot sng közben és hogy lehet vele kirakatni ?
Viszont mikor a replayer-ben nézem vissza a hand-eket akkor mutatja.

balu999
Válasz balu999 kommentjére
2011. nov. 20. 10:20

Az lenne a kérdésem hogy nem mutatja a PT a HUD-ot sng közben és hogy lehet vele kirakatni ?
Viszont mikor a replayer-ben nézem vissza a hand-eket akkor mutatja.

Senki? :(

Élő ügyfélszolgálat