Én sehogy nem tudok rászűrni.milyen filterezés kell hozzá?
Szia!
Nekem a PartyPoker nyelvváltása magyarról angolra mindent megoldott, + Preferences/General/Hand Histories fül alatt azért nem árt ha itt is be van jelölve a Yes.
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy a Party Poker-en játszva a statjaim nem jelennek meg az asztaloknál.
A hand-historykat beolvassa szépen, bár csak manuális beállítás után, és ezt írja a config fül alatt pirossal, hogy: No Partygaming skin is configured to save hand histories to disk.
Lehet az a gond, hogy a hand historyk nyelve angol a lobbym pedig magyar?
ELőre is kösz a segítséget!
Köszi, megnézem. A yes az be van lőve, ránézek erre az angolosításra.
Érdekes: a live support-os azt mondta, hogy csak újratelepítéssel megoldható a nyelvváltás dolog.
PT3 HUD-ról betudnátok linkelni néhány (magyar) oldalt, ami segítene kiigazodni rajta? Hogy kell beállítani, melyik rövidítés mit takar..
Meg lehet azt oldani hogy a PT3 HUD-nál, játék közben mikor beülök egy asztalhoz, ne az aktuális 0-ról induló statisztikát mutassa rólam, hanem az eddig elért összesített statisztikámat?
Meg lehet azt oldani hogy a PT3 HUD-nál, játék közben mikor beülök egy asztalhoz, ne az aktuális 0-ról induló statisztikát mutassa rólam, hanem az eddig elért összesített statisztikámat?
Köszi végül is jó így, de ha hirtelen elfelejtem a statomat akkkor jól jött volna. :)
És hogyan lehetne megoldani azt hogy 2 gépen lássam ugyan azt a statisztikát?
Hogyan kell ezeket az adatokat átimportálni, és a másik gépre exportálni?
Szeretném a barátnőmére is feltelepíteni, kérni kell másik kódot vagy elfogadják ugyan azt?
Ugyan úgy telepítsem az övére a Pt3-at mint az enyémre?
Előre is köszi a választ!
Köszi végül is jó így, de ha hirtelen elfelejtem a statomat akkkor jól jött volna. :)
És hogyan lehetne megoldani azt hogy 2 gépen lássam ugyan azt a statisztikát?
Hogyan kell ezeket az adatokat átimportálni, és a másik gépre exportálni?
Szeretném a barátnőmére is feltelepíteni, kérni kell másik kódot vagy elfogadják ugyan azt?
Ugyan úgy telepítsem az övére a Pt3-at mint az enyémre?
Előre is köszi a választ!
Az lenne a kérdésem hogy nem mutatja a PT a HUD-ot sng közben és hogy lehet vele kirakatni ?
Viszont mikor a replayer-ben nézem vissza a hand-eket akkor mutatja.
Az lenne a kérdésem hogy nem mutatja a PT a HUD-ot sng közben és hogy lehet vele kirakatni ?
Viszont mikor a replayer-ben nézem vissza a hand-eket akkor mutatja.