jaj, ez soha nem jó hír.
Hogy eggyé válik a 2 konkurens.
Hogy eggyé válik a 2 konkurens.
Sziasztok!
Nemrég váltottam a PT4-re, de egy dologra sehogy sem jövök rá... Hol van lehetőség arra a beállításra, hogy MTT-n új asztalra kerülésnél nullázódjon a saját hud-om? Enélkül elég játszhatatlan, mert fogalmam sincs az imidzsem állásáról... Arra már rájöttem, hogy a "reset all session stat" ezt a célt szolgálja, de ez így elég fapados, és nem is ér sokat, ha nem azonnal veszem észre, hogy "áthelyeztek".
Ezen kérdésemre sehol sem tudják a választ.:) Eszerint, önmagától nem tudja ezt a PT4?
Üdv. Hu SNG-hez szeretném használni a PT3-at. Tudnátok segíteni, hogy kell beállítani, hogy legyen HUD? Tuti én vagyok a béna, de nem tudom. Köszi.
van valaki aki képben van a replayer.xml fájl szerkesztésével? a pozíciók szerkesztésében kéne help. köszi
Helló
Nem tudja valaki az mért lehet, hogy új gép miatt exportáltam a handeket majd most visszatöltöttem őket és az új gépen teljesen más ev-t mutat mint az elöző gépen? :confused:
Report esetén nem jelennek meg a Handek csak egy fehér háttér van és loading felirat egy kis ideig majd eltűnik és nem jön be semmi , mi lehet a hiba?
Probaltam fileokat is importálni reportra, és kiirja h import completed és semmi. Valami triviális dolog lehet elállítva sztem de elég fogalmatlan vagyok .