pokerazor
hallottatok erről?
nagyon érdekes, pokerstove-hoz hasonlít leginkább, csak nem konkrét leosztásokat lehet vele számolni, hanem pl hogy ha 89s-ed van, mekkora eséllyel jön le a flopra/turnre/riverre a flöss/sor/drill/kétpár.
meg ilyenek hogy hány százalékban lesz overpairod flopon 99-el.
http://pokerazor.com
freeware!
ebben amugy nem merülnek ki a lehetőségei, komplett (HU) stratégiát lehet elemezni vele kizárólag matetmatikai alapon.
Erdekesnek nez ki, en ezt hasznalom es tok jo, meg szines is :)
Indításkor egyből ki akart nézni az internetre, amit persze megtiltottam neki, így cserébe el sem indult. Márpedig egy ismeretlen program, ami a gépemen fut, ne kapcsolódjon sehová. Talán túl parázom, de akkor is... :)
frissitéseket keres, mint nagyjábol a programok 80% automatikusan, nem fogok spyware-t belinkelni!
hallottatok erről?
nagyon érdekes, pokerstove-hoz hasonlít leginkább, csak nem konkrét leosztásokat lehet vele számolni, hanem pl hogy ha 89s-ed van, mekkora eséllyel jön le a flopra/turnre/riverre a flöss/sor/drill/kétpár.
meg ilyenek hogy hány százalékban lesz overpairod flopon 99-el.
http://pokerazor.com
freeware!
ebben amugy nem merülnek ki a lehetőségei, komplett (HU) stratégiát lehet elemezni vele kizárólag matetmatikai alapon.
valamihez hasonlitani kell, kritikusi beidegzodes:)...
frissitéseket keres, mint nagyjábol a programok 80% automatikusan, nem fogok spyware-t belinkelni!
Félre ne értsd, nem gondoltam, hogy te akarsz spyt terjeszteni! :)
Egyszerűen csak egy korrekt program a felhasználó megkérdezése nélkül ne kapcsolódjon sehová. De ha mégis megpróbálja, nem sikerül neki és ezért el sem indul mindenféle hibajelzés nélkül, akkor nekem az már gyanús. ;)
De tudom, hogy az ilyeneket túlparázom...:)
Meg tudja valaki mondani honnan tudom letölteni a progit? (a pokerazor.com -on azt írják hogy nem lehet letölteni még ki nem jön az új verzió), esetleg ha valakinek megvan és át tudná nekem tolni megköszönném!
Meg tudja valaki mondani honnan tudom letölteni a progit? (a pokerazor.com -on azt írják hogy nem lehet letölteni még ki nem jön az új verzió), esetleg ha valakinek megvan és át tudná nekem tolni megköszönném!