PokerEV
Van valakinek tapasztalata a fent emlitett programmal kapcsolatban? Nem nez ki rosszul, csak nem tudom, hogy mit kene nezni es hogy kene ertelmezni a latottakat... Link: http://www.pokerevsoftware.com
Mivel nem kaptam reakciokat, ezert irok kicsit a programrol, hatha valaki kedvet kap a kiprobalasahoz...
A program Windowson mukodik, adatait a pokertracker adatbazisabol veszi (Acces es postgres is), es sokak meglepetesere handeket lehet vele elemezni... :) Kicsit PT plug-in beutese van, es meg sajnos eleg kezdetleges, de erdekes adatokat nezhetunk meg rajta...
Ami nekem megragadta a figyelmemet, az az volt, hogy lehet rajta szerencsefaktort is nezni, ami kb ugy mukodik, hogy megmutatja es osztalyozza azt, hogy mikor kerult a potba a penz, amikor favorit volt-e az ember, vagy nem (ennel a resznel szorulok segitsegre is, grafikon-ertelmezesben nem en vagyok a legelesebb kes a fiokban :D)...
Ezenkivul van egy csomo filter, meg meg nehany grafikon is, sot, szotyi lufi es rago is...;)
Szoval elemzesre fel, ne keressetek magatokat tovabbra is, osszuk meg az okossagot... :cool:
Ez nagyon ígéretesen hangzik, csak lenne már idöm megnézni. Nekem a PT-böl nagyon hiányzik a szerencsefaktor számítása, hogy tudjam, hogy mikor volt bad beat-em vagy mikor játszottam rosszul. Továbbá egy olyan dolog, hogy milyen lépésemre mennyit nyertem vagy vesztettem. Pl. két párral vagyok full ring, de turn-ön headsup, emel egy agresszív játékos korai pozícióból és melyik a jövedelmezöbb, emelni vagy lehívni.
Még azért kevés az infó és csak beta verzió van. Számomra a fő újdonságnak és igazán hasznosank ezek az újszerű filterek tűnnek, ahol pl. TPTK, Second Pair stb. lapokat lehet különféle textúrájú (pl. paired, low cards) flopokon filterezni.
Fel szeretném hozni ezt a topikot egy picit, mert elkezdtem nézegetni én is ezt a szofvert.
Godmode, tudom, hogy Te használod például!
Mik rejlenek ebben a szoftverben?
Az "equity adjusted" win ratio például azt jelenti, hogy elvileg ennyit nyertem volna, ha nincs szerencsém/pech-em? Mert ez nálam ebben a hónapban több, mint 1.300EUR különbség (13 buyin) a tényleges adatokhoz képest...
Hogy is van ez?
gondolom nálad most felfelé:(
Nekem is tetszik, talán tényleg megér egy kis időt rászánni.
Mit gondoltok mit jelent a Game Analisys Graphs menüpont alatt a Slkansky Bucks piros színnel jelölt grafikon? Gondolom a kék vonalnak illik 0 fölött menni, a zöld meg ahogy sikerül a szerencse függvényében. Ha jól sejtem ez a zöld és kék vonal alakulása (shwodown winnings, total winnings) erősen összefügg a következő fül alatti Luck Grapsh "mázli faktor" alakulásával.
Az első oldalon az analisys fül alatt a piros equity gondolom azt jelenti, hogy mi a lapod győzelmi esélye. Mit jelent ugyanitt a bet oszlop, illetve a kettő hogyan függ össze?
ty
A Sklansky bucks az annyi, hogy ha akkor tetted be a penzt, amikot favorit voltal, akkor +, ha hatranyban, akkor -... Es hogyha ehhez kepest favoritkent mentel a partiba, de vesztettel, akkor a piros felfele megy, a zold lefele... ;)
A Game Analisys Graphsnal a kek vonal jeloli azt, hogy mennyi lett volna szerencse/pech nelkul... Szerintem... Viszont csak akkor, ha ismeri az ellenfel lapjait, tehat akkor nem jo, ha turnnel bedobod es nem mutatja a lapjait...
A Luck graphot nem tudom semmihez kapcsolni... Vagy csak nem mindig...
Piros oszlop a penzbetetel jogossagat jelenti (?)
Az a baj egyebkent, hogy help nemigazan van benne/nem tul jo... :(
A kék azt mutatja mennyit tettél be körönként, a piros nem tudom mit. Ha nem tettél be pénzt a piros=0 függetlenül attól, hogy favorit vagy-e.
üdv.
Valaki használja ezt a progit?Ha igen segitene beálitani nekem?:)
Sziasztok, most toltottem le ezt az ingyenes progit, a hand importalassal vannak gondjaim.
Leirom, h mit csinalok:
1. Windows 7 alatt futok, megnyitom rendszergazdakent.
2: Rakattintok jobb also sarokban h "Load hands", nem tortenik semmi.
3: A "Settings" ful alatt, talalhato , igy leirva:
Server: 127.0.0.1
Port: 5432 -en irtam be
Username: postgres - en irtam be
Pass:postgrespass - en irtam be
Database:holdemmanager- en irtam be
Rakkatintok " Set to this connection"
Ezek utan kiirja ezt:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
Ha valaki segitene beallitani, megkoszonnem, mert hasznos progi lenne nekem!