Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Pokerstars HUD eltűnés

Mackó
2019. ápr. 28. 12:25

Pokerstars HUD eltűnés

Sziasztok,

évek óta használok HM2-t kisebb-nagyobb szünetekkel (értsd akár éveket is).
Pár hónapja újra online játszogatok hobbi szinten és minden frankón működött a HM2-vel és a HUD-dal egészen tegnapig. Szombaton beléptem a Starsba és úgy fogadott, mintha teljesen új felhasználó lennék. Elfelejtette a jelszavam, eltűnt minden beállítás, újra előjöttek a hintek, az asztal témák közül maradt 4, a szokásos nem tudom mennyi helyett stb.
És amit azóta sem tudtam megoldani, eltűnt a HUD. Egyik asztalra sem tudom előhozni.

Ez valami generális beállítás/frissítés a Starsnál esetleg és tiltják a HUD használlatát vagy én vagyok alkalmatlan a beállításban?
Újra be kellett állítanom a hand history mentést, manuálisan hozzáadni az adatbázist stb.

A report működik a HM2-ben, az active session is. Hoz minden handet. A table finder ikon viszont inaktív, egészen addig, amíg le nem állítom a HUD-ot és újra nem indítom. Viszont utána is hiába állítom be, valami indiferens HUD előjön és nem frissül.

Ötlet esetleg valakinek?

Előre is köszönöm!

helymimi
Válasz Mackó kommentjére
2019. ápr. 28. 13:02

Beállítás-Asztal kinézet-Asztal grafika, kapcsold ki az Új PokerStars grafikai motort. És a kliens újra indítása gomb. Szerintem ez lesz a gond.

Mackó
Válasz helymimi kommentjére
2019. ápr. 28. 13:07

Köszönöm a gyors és hasznos választ :)
Tényleg az volt a gond!

Élő ügyfélszolgálat