Altos
Válasz Gerzson84 kommentjére
2012. jan. 13. 9:39

online számláló

Ha jól látom ez csak manuálisan etetve számolja ki az esélyeket. Nincs olyan progi ami mondjuk a pokerstarsal együttműködve online mutatná az esélyeket?

tRomf29
Válasz Altos kommentjére
2012. jan. 17. 11:29

Ha jól látom ez csak manuálisan etetve számolja ki az esélyeket. Nincs olyan progi ami mondjuk a pokerstarsal együttműködve online mutatná az esélyeket?

Úgy érted, hogy játék közben ismerve a saját lapjaidat illetve ugye a eséyszámításhoz ismerned kell az ellen lapjait is a leosztás közben szeretnéd tudni hol állsz a partiban? Ez igen jól hagzik, de ha lenne ilyen, mindenki ezt használná és kábé semmi értelme nem lenne pokerezni.

AAKKdemi
Válasz Erwin kommentjére
2012. jan. 18. 15:56

Sziasztok!
Pokerstove-ot win 64bit-hez keresek már egy fél napja, de eredménytelenül!
Tudna valaki segíteni pl. egy linkkel? :D
Előre is köszönöm!

peraspera
Válasz AAKKdemi kommentjére
2012. jan. 18. 16:12

Sziasztok!
Pokerstove-ot win 64bit-hez keresek már egy fél napja, de eredménytelenül!
Tudna valaki segíteni pl. egy linkkel? :D
Előre is köszönöm!

64bit alatt 32 bites is fut.:)) Töltsd le a honlapról a legfrissebbet, oszt jó napot! Nálam fut.

AAKKdemi
Válasz peraspera kommentjére
2012. jan. 19. 16:17

:D Akkor ezért nem volt eredmény! haha, elég fishin nyomom :)), köszönöm szépen, szép napot!

peraspera
Válasz AAKKdemi kommentjére
2012. jan. 19. 16:28

S ez természetesen minden programra igaz, aminek csak 32bites változata van.

Altos
Válasz tRomf29 kommentjére
2012. márc. 28. 14:54

Úgy érted, hogy játék közben ismerve a saját lapjaidat illetve ugye a eséyszámításhoz ismerned kell az ellen lapjait is a leosztás közben szeretnéd tudni hol állsz a partiban? Ez igen jól hagzik, de ha lenne ilyen, mindenki ezt használná és kábé semmi értelme nem lenne pokerezni.

Momentán nekem elég lenne ha csak a saját lapjaim esélyét látnám, mondjuk a flop, turn, river lapoknál hívás előtt...

Azt figyelmen kívül hagyva, hogy természetesen az ellenfél lapjai valójában befolyásolják az esélyeket...

zulusierra
Válasz Altos kommentjére
2012. márc. 28. 15:29

Momentán nekem elég lenne ha csak a saját lapjaim esélyét látnám, mondjuk a flop, turn, river lapoknál hívás előtt...

Azt figyelmen kívül hagyva, hogy természetesen az ellenfél lapjai valójában befolyásolják az esélyeket...

Ha minden igaz akkor van ilyen program, csak abból kiindulva hogy a termek tiltják ezeknek a használatát. ;)

limisus
Válasz Altos kommentjére
2012. márc. 28. 17:51

Tournament Indicator.
Itt az akadémián meg is tudod vásárolni,vagy tölstd le a trial kipróbálni.
Van benne hud is.
Cash gamehez Holdem Indicator.
De vannak más programok is,csak ez jutott hirtelen eszembe.

Raise Úr
Válasz Erwin kommentjére
2014. jan. 2. 18:21

No, megint lejárt egy Pokerstove verzió, de most már saját weboldala sincs. Amit találtam helyette, azzal nem boldogulok, mert én csak kicsit beszélni angol. Ha valaki esetleg tud frissebb verziót, megtenné, hogy belinkeli ide a fórumba?

Élő ügyfélszolgálat