online számláló
Ha jól látom ez csak manuálisan etetve számolja ki az esélyeket. Nincs olyan progi ami mondjuk a pokerstarsal együttműködve online mutatná az esélyeket?
Ha jól látom ez csak manuálisan etetve számolja ki az esélyeket. Nincs olyan progi ami mondjuk a pokerstarsal együttműködve online mutatná az esélyeket?
Sziasztok!
Pokerstove-ot win 64bit-hez keresek már egy fél napja, de eredménytelenül!
Tudna valaki segíteni pl. egy linkkel? :D
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Pokerstove-ot win 64bit-hez keresek már egy fél napja, de eredménytelenül!
Tudna valaki segíteni pl. egy linkkel? :D
Előre is köszönöm!
:D Akkor ezért nem volt eredmény! haha, elég fishin nyomom :)), köszönöm szépen, szép napot!
S ez természetesen minden programra igaz, aminek csak 32bites változata van.
Úgy érted, hogy játék közben ismerve a saját lapjaidat illetve ugye a eséyszámításhoz ismerned kell az ellen lapjait is a leosztás közben szeretnéd tudni hol állsz a partiban? Ez igen jól hagzik, de ha lenne ilyen, mindenki ezt használná és kábé semmi értelme nem lenne pokerezni.
Momentán nekem elég lenne ha csak a saját lapjaim esélyét látnám, mondjuk a flop, turn, river lapoknál hívás előtt...
Azt figyelmen kívül hagyva, hogy természetesen az ellenfél lapjai valójában befolyásolják az esélyeket...
Momentán nekem elég lenne ha csak a saját lapjaim esélyét látnám, mondjuk a flop, turn, river lapoknál hívás előtt...
Azt figyelmen kívül hagyva, hogy természetesen az ellenfél lapjai valójában befolyásolják az esélyeket...
No, megint lejárt egy Pokerstove verzió, de most már saját weboldala sincs. Amit találtam helyette, azzal nem boldogulok, mert én csak kicsit beszélni angol. Ha valaki esetleg tud frissebb verziót, megtenné, hogy belinkeli ide a fórumba?