Póker Fórum Archívum > Szoftverek > PT4 backup kérdés

tylerhungary
2014. febr. 4. 10:31

PT4 backup kérdés

sziasztok!

újra akarom rakni a gépem,viszont nem akarok újraimportálni több 100k handet meg note-okat,ilyen esetekre van a backup talán?esetleg van valakinek tapasztalata hogy kell megcsinalni hogy a legegyszerubb legyen

zulusierra
Válasz tylerhungary kommentjére
2014. febr. 4. 11:31

A note-okat és a beállításokat is elmenti backup-al, csak pipálj be mindent amit kell.
Azt nem tudom hogy gyorsabban megvan-e a visszaállítás mint a handek importálása, de ha nagyon átszabtad a felületet akkor sokat számít hogy nem kell mindent újra beállítani.

lecso10
Válasz zulusierra kommentjére
2014. febr. 4. 13:08

A note-okat és a beállításokat is elmenti backup-al, csak pipálj be mindent amit kell.
Azt nem tudom hogy gyorsabban megvan-e a visszaállítás mint a handek importálása, de ha nagyon átszabtad a felületet akkor sokat számít hogy nem kell mindent újra beállítani.

Mielőtt legyalulod a gépet, mentsd ki az adatbázist, pipálj ki mindent (hud profil stb) és utána pedig importáld amikor újraraktad. Ez a legsimább. Mielőtt nekilátsz én futtatnék egy pt4 adatbázis karbantartást és utána menteném ki.

aurel
Válasz tylerhungary kommentjére
2014. ápr. 9. 15:25

Szia, attól függ, hogy mire van szükséged. postgresql full db backup és restore a te barátod

Élő ügyfélszolgálat