Póker Fórum Archívum > Szoftverek > Range-re tevést segítő szoftver. Létezik?

chivasr911
Válasz Zsipali kommentjére
2011. febr. 24. 0:31

Image

ő texas ranger-e

és beraktam ugyanaz é képet mint ceewyl tök véletlenül:D

Matt Coburn
Válasz medgypeti kommentjére
2011. febr. 24. 0:33

Én kis mustárral eszem a réndzsret szoftver nélkül.

Jó, ha poénkodunk, akkor a topik arra is jó, hogy bárki beírhatja, hogy mekkora a range-e. Ebben a játékban a semi-tight rangek a nyerők (17-19), a loose játékosok már extrém kategória (25-30 :D). A túlzottan nit range-ű (6-11) sporttársakat lesajnáljuk, vigyázat!

Az én range-em viszonylag tight. :D

Matt Coburn
Válasz titcar kommentjére
2011. febr. 24. 0:37

akkor már az optimális betsizingot is beállíthatná a progi, meg a gombot is megnyomhatná helyettünk :)

Nem is rossz ötlet. Olyan szoftver, ami a gombot is megnyomja? Tudtok olyat? Mer akkor közben kislattyognék boltba. :-D

crazy3317
Válasz Matt Coburn kommentjére
2011. febr. 24. 0:44

mikor megláttam a topic címet éreztem, hogy ez jó lesz..:D

danfiu
Válasz crazy3317 kommentjére
2011. febr. 24. 0:51

Popcorn time!

matusow88
Válasz danfiu kommentjére
2011. febr. 24. 1:07

Popcorn time!

hehe, úgy látom neked ez az egyik kedvenc kifejezésed, mert elég gyakran használod. :) mondjuk ez valóban az most!

Matt Coburn
Válasz danfiu kommentjére
2011. febr. 24. 1:09

Szerintem annyira szürreális ilyet elképzelni, mint mondjuk Doyle Brunsonnak egy holdem manager hud-ot 20 éve. Ő is mondhatta volna akkoriban, hogy egy ilyen segédlettel akár haza is mehet, játszhat helyette bárki. Pedig mennyire nem ugye.

Szóval félre ti konzervatív rövidlátó banda, én a jövőbe látok, hagyjatok szárnyalni!:D

reirreT
2011. febr. 24. 1:19

Szerintem ha lenne ilyen szoftver, már hallottál volna róla, nem egy topikban fogja valaki válaszként benyögni :)

kormi88
2011. febr. 24. 2:28

Szerintem annyira szürreális ilyet elképzelni, mint mondjuk Doyle Brunsonnak egy holdem manager hud-ot 20 éve. Ő is mondhatta volna akkoriban, hogy egy ilyen segédlettel akár haza is mehet, játszhat helyette bárki. Pedig mennyire nem ugye.

Szóval félre ti konzervatív rövidlátó banda, én a jövőbe látok, hagyjatok szárnyalni!:D

Azért nincs ilyen, mert a (legális) szoftverek csak a már lejátszott leosztásokat "látják", az éppen aktuálisan folyót nem. Ha látnák az aktuálisat is, akkor lehetne ilyet csinálni, és már kb kattingathatna is a program.
De ugye nem pont ez a céljuk az termeknek.

(Egyébként meg minél több, összetettebb statot használsz a döntéshez, annál inkább átveszi a szerepedet egy bot, aminek a döntéseit te kattintod le. :)))

A kép meg nagyon komoly. :D

Matt Coburn
Válasz kormi88 kommentjére
2011. febr. 24. 3:44

Azért nincs ilyen, mert a (legális) szoftverek csak a már lejátszott leosztásokat "látják", az éppen aktuálisan folyót nem. Ha látnák az aktuálisat is, akkor lehetne ilyet csinálni, és már kb kattingathatna is a program.
De ugye nem pont ez a céljuk az termeknek.

(Egyébként meg minél több, összetettebb statot használsz a döntéshez, annál inkább átveszi a szerepedet egy bot, aminek a döntéseit te kattintod le. :)))

A kép meg nagyon komoly. :D

A Holdem Indicator elemez parti közben, számolja a pot/oddsot, becsülgeti hozzá a nyerési esélyt, szóval az már nagyon hasonlít az elképzeléseimhez.

http://images.betanews.com/screenshots/1199986550-1.gif

Csak olyan arcade módnak tűnik. :)

Tulajdonképpen nekem mindezek helyett az is elég lenne, ha megtanulnám készség szinten ezt a range-re tevés-szűkítés dolgot, bármilyen hasznos tananyagot, módszert elfogadok. Mindenképpen foglalkozom a témával, szóval vagy így, vagy saját magamtól, stove-ot előszedve és kísérletezve, de jutni fogok valamire.

Élő ügyfélszolgálat