ejjj, már az online póker sem a régi, azért elképzelem ,ahogy 5 év múlva már senki nem fog játszani ,mindenki csak fejlesztgeti a botokat vmi karibi szigetről, hogy jobban legyenek mint a másik botja. Minden nyerő játékosnak lenne 10 pontos mása az mekkora királyság lenne... :) meg kell tanulnom programozni
A legalizált bot háború azt is jelentené, hogy felgyorsulnának az asztalok. Ülne 10 bot az asztaloknál, és percenként menne le száz leosztás, a hosszú táv fogalma elveszne. A rake meg iszonyat módon termelődne :D
A legalizált bot háború azt is jelentené, hogy felgyorsulnának az asztalok. Ülne 10 bot az asztaloknál, és percenként menne le száz leosztás, a hosszú táv fogalma elveszne. A rake meg iszonyat módon termelődne :D
amugy történt valami az ügyben, vagy a support simán nem foglalkozik vele és ennyi?
herrbert, biztos nem akarsz áttérni NL-re? Ezt már kb. 2 évvel ezelőtt megmondták, hogy FL-en lesznek először botok, mert az sokkal gépiesebb. Vagy otthagyni a ipokert. Ha ez (a botok) ilyen számottevő faktor a jatekodban.
Január eddig csúnya downswing nekem, a zsetonok többségét a robotoknak toltam át. Remélem tényleg csak variancia és nem találtak még pár hibát a játékomban, amit eddig nem vettem észre.
lehet, hogy hülye vagyok, de ha nem tudnék megverni előre programozott, gépiesen gondolkodó botokat, biztos magamban keresném a hibát...
Ezt nem sértésnek szántam, biztos ki lehet őket játszani, de ha belegondolsz, elszomorító, ha tényleg jobbak nálad.
Annak tudatában írod ezt, hogy limites holdemről van szó?
Nem tudom, honnan veszed, hogy jobbak nálam. Ha visszaolvasod az eredeti bejegyzésemet, ott leírtam, hogy miután beazonosítottam őket, egy-két héten belül kész volt a nyerő taktika ellenük. A legutóbbi bejegyzésben is csak azt írtam, hogy vesztek, de valószínűleg csak variancia. Azóta egyébként nyerek, de ez nagyon rövidtáv.
Mielőtt bárki az ellenkezőjét gondolná, a fentiek ellenére közepes játékosnak tartom magam. Ahhoz képest, amennyit játszok meg gyengének. De ez csak viszonylagos. Abszolút értelemben nem vagyok gyenge, hogy (egyelőre) ne verjem ezeket, tudom, mit csinálok.
Még egy dolog: ezek nem azok a robotok, akiket marokszám öntöttek a bónuszok mellé, hogy segítsenek kivenni azokat. Ezek agresszív, közepes téteken nyerő robotok.
Nem érzel kihívást hogy írj egyet Te is?
Amúgy engem érdekelne, hogy az a stratégia ami pl. NL 6maxon nyerő átvihető-e egy teljesen sémákban gondolkodó bot szintjére. Persze tisztán elméleti síkon.:)